SELAMBen de wurth oneririm, temizlik için de gazyagi iyi temizler ve zararsızdır. Kılavuzda da temizlik için gazyağı kullanın yazıyor.
gaz yagını nerden bulucam .acaba. .ben hep benzınle içime sinmeden temızılıyoM
SELAMBen de wurth oneririm, temizlik için de gazyagi iyi temizler ve zararsızdır. Kılavuzda da temizlik için gazyağı kullanın yazıyor.
SELAM
gaz yagını nerden bulucam .acaba. .ben hep benzınle içime sinmeden temızılıyoM
Selamun aleyküm arkadaşlar motoruna alt grenaj yani sakal felan taktıran oldu mu , olduysa resimini paylaşabilir mi
http://www.hepsiburada.com/liste/ph...024610_20024657_20024664%7d&fh_refview=lister arkadaşlar böyle bir ürün gördüm almayı düşünüyorum ybr esd 2013 e uyumlu olur mu montajında sıkıntı yaşarmıyım
Herkese merhaba foruma yeni üye oldum. Motorunda acemisiyim.
İstanbul-avrupa tarafındayım. Motorumun lastikleri naylon lastik. IRC marka lastik takmayı düşünüyorum. sadece arka tekere mi yoksa ikisini birdenmi değiştirmem lazım
bu senin motora olmaz sen normal zenon taktır veya hiç orj halini bozmahttp://www.hepsiburada.com/liste/ph...024610_20024657_20024664%7d&fh_refview=lister arkadaşlar böyle bir ürün gördüm almayı düşünüyorum ybr esd 2013 e uyumlu olur mu montajında sıkıntı yaşarmıyım
Selamlar kimi beni mi bi yerde gördün..
Bu arada yok ya ne değeri forumdan askerlik atama bazı kişiliksiz insanlar yüzünden biraz uzak kalmıştım ama motordan uzaklaşmamıştım .
Ama yine de değerli arkadaşların olması beni sevindirdi .
Bu arada ben de bisikletçiyim günlük tur torbalı kısık arası yapıp geliyorum çerezlik niyetine :mrgreen: ya da bisikleti arabanın bagajına atıp doğru kordona ordan inciraltı yaparım
Vala ben de çok istiyodum toplantı ilk bakışta pek ilgilenen olmaz diye düşünürken vala sevindim![]()
Ayrancılara çıktı hocam il içi .
Biraz karışıklık falan meb yine yapacagını yaptı bize ama olsun 2. tercihim oldu sizin eşiniz hangi okulda ?
Bu arada müsait olunursa haftaya cumartesi ya da pazar gaziemir taraflarında toplanalım bu kadar talep varken :queen:
Hayırdır ya 600 km de hemde
cumartesı yada pazar musaitim toplanalım yıllık iznim bitmeden .gelirım bende arkadaşlar![]()
Selam arkadaslar, burada guzel bir ortam var, artik katilayim bir iki laf da ben edeyim istedim.
Aylardir forumu takip ederim, 1 senedir de 2011 ybr esd tepesindeyim.
Izmir ayrancilar 30 yasinda ogretmenim,
1 sene once 8500 km de aldigim ybr icin bakim durumlarini anlatayim size:
8500 km: yag, buji, zincir temizlik,balata,filtre temizlik (torbali serviste)
11000 yag (castrol10w 40), filtre degisimi yan sanayi (kendim)
13500 yag, buji degisimi, hava filtresi temizdi (castrol 15w50) (kendim)
16500 km ye geldik bu sekilde 8000 kmdir servis yuzu gormedik. Yagi 2500 3000 km arasi motorda zirilti baslayinca degistiriyorum.
Selam arkadaslar, burada guzel bir ortam var, artik katilayim bir iki laf da ben edeyim istedim.
Aylardir forumu takip ederim, 1 senedir de 2011 ybr esd tepesindeyim.
Izmir ayrancilar 30 yasinda ogretmenim,
1 sene once 8500 km de aldigim ybr icin bakim durumlarini anlatayim size:
8500 km: yag, buji, zincir temizlik,balata,filtre temizlik (torbali serviste)
11000 yag (castrol10w 40), filtre degisimi yan sanayi (kendim)
13500 yag, buji degisimi, hava filtresi temizdi (castrol 15w50) (kendim)
16500 km ye geldik bu sekilde 8000 kmdir servis yuzu gormedik. Yagi 2500 3000 km arasi motorda zirilti baslayinca degistiriyorum.