Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

abisi adam yılarca 600cc kullanmış neyle çekeceğini kestiremessin bak bende demesi:cherry:

napak yani? Neyle çekecekse gelsin bodrumdayım. Bak sen geldin çektin beni. Bide koray kankim gelsin çeksin. Fenamı olur? :cat:

F54

oğlum o evden 200km den fazla uzağa gidemez gidersen yenge onu oyar kabak gibi::stretche

Arkadaşlar 2002 ybr de devir saati yok yeni modelin göstergesini taksak devir saatini nasıl çalıştırabilirim

eko bi kablo şase, bi kablo akü artı ucu, bi kablo bobin girişi kablosu var statörden çıkıp bobine gelen. Bu üçüne bağlayacaksın. Zaten devir saatinde 3 kablo oluyor.

ulem ademle fatih, size laf yetişrilmez ben pes ediyorum.. ne kadar kulisçi adamsınız la.. motorları çekemezsek , kafayı çekeriz kanka.. :)

F54

yaw bırak len işe girdin evlendin yeni motor aldın hiçbirini ıslamadık çok 3 kağatçısın:pl:

motor renginde bir değişiklik yaptığmğızda bunu ruhsata mı ne bi yerlere kaydettiritoruz ya aynı şekilde farları xenon taktırdığımızda da böyle bir yerlere kayıt gerekiyor mu ? bi de uzun kısa xenon far taktırınca aküye bi zararı olur mu

ön -arka çamurluk için uzatma yapan veya alan var mı? bayadır arastırıyorum ama net bir çözüm bulamadım.
Yağışlı havalarda ön ve arka çamurluklar yetersiz kalıyor.

arka yolcu basmaklarını sökmek kolaymı demiriyle beraber komple yani ? boyatcam o parçalarıda.

arkadaşlar motora xenon taktırmak istiyorum normal farı pek iyi değil. elimde H4 uzun/kısa xenon mevcut.2012 model esd modeli motorum yuvaya ampul uyar mı sızce bı sıkıntı yaşarmıyım ? ayrıca yukseklık alcaklık ayarı yapabiliyormuyuz bu farda ? xenon kullanan arkadaşlarda farın içinde karar mı gibi sorun yaşıyorlar mı ?

arkadaşlar motora xenon taktırmak istiyorum normal farı pek iyi değil. elimde H4 uzun/kısa xenon mevcut.2012 model esd modeli motorum yuvaya ampul uyar mı sızce bı sıkıntı yaşarmıyım ? ayrıca yukseklık alcaklık ayarı yapabiliyormuyuz bu farda ? xenon kullanan arkadaşlarda farın içinde karar mı gibi sorun yaşıyorlar mı ?
halen bi cevap beklemekteyim kullanan arkadaşlardan şuan kenarda duruyor xenon ona gore taktırcam veya taktırmıcam :S

Hiç bir sıkıntı olmaz. Şenol abi ile benim motora taktık. Aydınlatması orjinale göre çok daha iyi. Yalnız farı manuel açıp kapamak için bir düğme ve 1 sigorta kullanmanı tavsiye ederim. Yani xenonu ,motoru çalıştırdıktan sonra yakman da fayda var.

2011ybr esd ye arka dişliyi 42 yaptım.ön dişli 14 orjinal 7500devirde düz yolda 100km 7000devirde 95 km hızla gidiyor dün denedim.rüzgar önden esiyordu.kilom 61.5kg 45dişli ile motor deligibi bagırıyordu.sizlerde izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim.

ön -arka çamurluk için uzatma yapan veya alan var mı? bayadır arastırıyorum ama net bir çözüm bulamadım.
Yağışlı havalarda ön ve arka çamurluklar yetersiz kalıyor.

ben çok uğraştım çamurluklarla . neyaparsam yapayım su attı.
diz örtüsü kesin çözümmüş anladım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar