Aynen oyle.ramco abi beyler siyah mi kirmizimi¿
Ybr alıyon madem neden o kadar para veriyon :queen:
Aynen oyle.ramco abi beyler siyah mi kirmizimi¿
;Hemşo sende buraya değilde başka forumlara foto yüklüyorsun haa, şimdi gördümde camı çok beğendim, sen mi aldın var mıydı üzerinde?
;
Üzerindeydi toprağım cam güzel uzun yolda faydası oluyor..
Koray bu arada vazgeçtim abi motoru satmaktan lpg taktırcam..
;
Üzerindeydi toprağım cam güzel uzun yolda faydası oluyor..
Koray bu arada vazgeçtim abi motoru satmaktan lpg taktırcam..
hacı çok pahalı bişey değil zaten nette dolaş bulursun en fazla 30 lira bi numarası yok.. koray daki daha orjinal benimki onun yanında traş duruyor:queen:Camı sat bana hemşo :mrgreen:
valla hacı cam için çektiğim özel bir resim yok o apache topiğinde ne görüyorsan aynısıEvet Koray ın camı çok iyi hem rengi hemde şekli, nette çok baktım da buna benzer bir şey görmedim, güzel bir fotosunu atsana bakalım nasıl bir şeymiş.
S.a agalar şöyle herkes motorunun resmini atsada birbirimizin motorları hakkında fikir felan paylaşsak
behçet kıy paraya 75 Tl ye al kardeşim.. imitasyonlala uğraşma..tat vermez.. kafan rahat etsin.. 2 ay biriktir.. 35 tl 35 tl biriktir al.. gerçekten verdiğin paraya değer bi cam..
250-260 km hızlarda sadece biraz titreşim yapıyor![]()
S.A.arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler.Forma yeni üye oldum allah nasip ederse yakında bende ybr 125 kullanıcısı olmayı düşünüyorum.Ama aklıma takılan bir kaç soru var onlar hakkında sizden bilgi almak istiyorum.İlk olarak sormak istediğim bu motosikletlerde de model olayı, arabalarda ki gibi 6 ayda bir mi yeni model çıkıyor yoksa senede bir mi?Diğer bir sorum Bulunduğum ilde yalnız tek bir yamaha bayisi var bu bayi aynı zamanda tek yetkili servis.İşin açığı bu bayiye burdaki çoğu motorcu kapandı kapanacak diye bakıyorlar.Eğer böyle bir durum olursa motosikletin bakımlarında, tamirinde falan herhangi bir sıkıntı olur mu?Burda motosiklete tamir bakım yapacak bir çok tamirci var ancak yetkili servisin ne gibi avantajları olur diye düşünüyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler