Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yapıştır bu akşam cılgın fikirler var :) yapıştır nese herkeze iyi akşamlar

Evet Koray ın camı çok iyi hem rengi hemde şekli, nette çok baktım da buna benzer bir şey görmedim, güzel bir fotosunu atsana bakalım nasıl bir şeymiş.

nasılsınız arkadaşlar?

ybr city'me bi ön cam bulamadım... alayı esd...

sol zincir gerdirmemi hala değişmedim zincirim gerilmemiş halde sürüyorum; işler güçler...

ne zamandır motora bakmadım. bakım zamanı da yaklaştı. yağ 2500 km oldu.

S.A.arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler.Forma yeni üye oldum allah nasip ederse yakında bende ybr 125 kullanıcısı olmayı düşünüyorum.Ama aklıma takılan bir kaç soru var onlar hakkında sizden bilgi almak istiyorum.İlk olarak sormak istediğim bu motosikletlerde de model olayı, arabalarda ki gibi 6 ayda bir mi yeni model çıkıyor yoksa senede bir mi?Diğer bir sorum Bulunduğum ilde yalnız tek bir yamaha bayisi var bu bayi aynı zamanda tek yetkili servis.İşin açığı bu bayiye burdaki çoğu motorcu kapandı kapanacak diye bakıyorlar.Eğer böyle bir durum olursa motosikletin bakımlarında, tamirinde falan herhangi bir sıkıntı olur mu?Burda motosiklete tamir bakım yapacak bir çok tamirci var ancak yetkili servisin ne gibi avantajları olur diye düşünüyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

ybr bu efsane model.... her sene bir iki ufak makyajla karşımızda olur.. ybr servisin yolunu bilmez...

behçet kıy paraya 75 Tl ye al kardeşim.. imitasyonlala uğraşma..tat vermez.. kafan rahat etsin.. 2 ay biriktir.. 35 tl 35 tl biriktir al.. gerçekten verdiğin paraya değer bi cam..
250-260 km hızlarda sadece biraz titreşim yapıyor :p

S.a agalar şöyle herkes motorunun resmini atsada birbirimizin motorları hakkında fikir felan paylaşsak

behçet kıy paraya 75 Tl ye al kardeşim.. imitasyonlala uğraşma..tat vermez.. kafan rahat etsin.. 2 ay biriktir.. 35 tl 35 tl biriktir al.. gerçekten verdiğin paraya değer bi cam..
250-260 km hızlarda sadece biraz titreşim yapıyor :p

Kardeşim seninki YBR 1250 Mİ yoksa :queen: bana 130 a kadar sıkıntı yapmasa yeter :mrgreen:

Koray'ım çok güzel diyorsunda ben atanamayan bir öğretmenim :pale: o yüzden biraz fazla düşünüyorum :)
Sedat'ın camı Ktm 990 smt nin camına benziyor da fotoda tam belli değil merak ettim o yüzden.

selamün aleyküm arkadaşlar.size bir sorum olucak 2007 ybr 10 bin km de henüz.ben motorumu yıkadıktan bir kaç gün sonra çalıştırma sorunu yaşıyordum 3-5 gün sonrada herhangi bir sorun kalmıyordu.şimdi 4 gün önce filan yıkadım yine ve şuanda motorsiklet ayakçakta boşta ve marşa basıyorum almıyor sesde vermiyor yani akü bitik gibi ama debriyajı hafif sıkıp ve marşa bastıgımda şak diye alıyor bunu 10 kez filan deniyorum aynı şekilde çalışıyor arada 1 defa debriyaja basmadan çalıştıgı oluyor yani scoter tarzı gibi oldu?bunun mantıgını bilen tahmin eden arkadaşlardan yardım bekliyorum acil ona göre servise gidecegim :((((((((

S.A.arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler.Forma yeni üye oldum allah nasip ederse yakında bende ybr 125 kullanıcısı olmayı düşünüyorum.Ama aklıma takılan bir kaç soru var onlar hakkında sizden bilgi almak istiyorum.İlk olarak sormak istediğim bu motosikletlerde de model olayı, arabalarda ki gibi 6 ayda bir mi yeni model çıkıyor yoksa senede bir mi?Diğer bir sorum Bulunduğum ilde yalnız tek bir yamaha bayisi var bu bayi aynı zamanda tek yetkili servis.İşin açığı bu bayiye burdaki çoğu motorcu kapandı kapanacak diye bakıyorlar.Eğer böyle bir durum olursa motosikletin bakımlarında, tamirinde falan herhangi bir sıkıntı olur mu?Burda motosiklete tamir bakım yapacak bir çok tamirci var ancak yetkili servisin ne gibi avantajları olur diye düşünüyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Yetkili olması pekte önemli değil nereye gitsen yaparlar her türlü ama garanti dışı kalır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar