Arkadaşım hayırlı uğurlu gelir inşallah :cat:Bol neşeli muhabbetler dilerim... sınavıma son 60 gün.... ve sonrasında ybr inşgeri sayım devam ediyor bu gece gündüz çalışmanın karşılığını ybr olarak alacağıma inanıyorum hayırlı geceler..
pardon sende göbek yok zaten yusyuvarlak olmuşsun kanka![]()
ön demiri ve xenonu düşünebilirim belki en azından koruma demirini şimdiden satmak istersen burdan ulaşabilirsin bana.. Koruma demiri depoya kadar gelendendir umarım ?valla ben ön ve arka demirleri,xenonu,ön camı çıkarmayı düşünüyorum hatta lastikleri de değiştirip satmayı düşünüyorum nasıl olsa yeni motor alınca tekrar alacam hepsini
Arkadaşım hayırlı uğurlu gelir inşallah :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
kanka boy 1.75 kilo 83. Hafif bi türk balkonu var orjinal. Çok değil :queen: hava yastığı niyetıne kullanıyom. Çok kullanışlı. Tavsiye ederim :queen:
Arkadaşlar sizce yeni kasa mavi esd mi daha güzel, hoş duruyo? Yoksa kırmızı esd mi?
Jant şeridi olsun elcik, sibob kapağı, biraz dış görünüş için aksesuar eklemeyi düşünüyorumda. Hangisine daha iyi gider. Bana göre kırmızı daha hoş duruyo. Daha çok göze hitap ediyo. Birde kırmızı jant şeridi ile mükemmel oluyo. Yardımcı olur, fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Sağlıcakla kalın...