eee neyaparsın zenginlik başa bela bizde valide banktan kredi çekip kartları kapatacağız bakalım hayırlısı faizden kurtulalımda valide banka borçlanalımayıp ediyon ihtiyar aynısından sana da ayırdimbak bide ben ne yaptım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
[url]http://g1205.hizliresim.com/x/w/6zxn0.jpg[/url]
[/COLOR]bu arada yeni taktiğim arka lastiği gönül rahatlığı ile alıp takabilirsiniz ne suda ne toz toprakta kayma yapmıyor..motoru virajda yatırmaya da korkmuyorsunuz..
parasına göre bedava..Lastik fiyatına göre iyi diyorsun yani.
Benimde bir arka teker almam lazım, şu vites küçültme işinde yine hafif hafif kayıyor, motoru yatırmadan değiştiriyorum ama yinede sakata gelmemek lazım
kaydırmalı debriyajımız yok kiale: rahat rahat küçültelim.
Neyse maddi durumları ayarlayayım da şu lastik işine bende gireyim.
masraf ne yaptım kı abi arka lastiği de benim öteki patrona muckB noktasında girişte AKPET yazıyo orada beklicam seni
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
eee neyaparsın zenginlik başa bela bizde valide banktan kredi çekip kartları kapatacağız bakalım hayırlısı faizden kurtulalımda valide banka borçlanalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
ulem hem oraya resim koymuşun totom açıkta diye sonrada habire masraf yapıyorsun anlamadım bu nasıl iştir yaa
evet orası buralıyım abi sen nerelisinheyy genç burası hatay ın kuzuculu köyünün üçkoz yaylası deelmidörtyollu musun yoksa sen
![]()
bende alacam ya virajda vites düşerken birkaç kere hayt huyt haaaa falan yaptım hele birinde araba solluyordum arka bızzıklayınca zor topladım :queen:Lastik fiyatına göre iyi diyorsun yani.
Benimde bir arka teker almam lazım, şu vites küçültme işinde yine hafif hafif kayıyor, motoru yatırmadan değiştiriyorum ama yinede sakata gelmemek lazım
kaydırmalı debriyajımız yok kiale: rahat rahat küçültelim.
Neyse maddi durumları ayarlayayım da şu lastik işine bende gireyim.
bende alacam ya virajda vites düşerken birkaç kere hayt huyt haaaa falan yaptım hele birinde araba solluyordum arka bızzıklayınca zor topladım :queen:
oğlum bak gitbazıları 120 yaptım diye zevkten 4 köşe olmuş :santa: bugün :queen:
oğlum bak gitr:
adem biz senin gibi silindir piston değişip böyle hızlar yapmıyoruz orj ybr bu kadar gidiyor:cherry:
zoruna gitmesin mor patlıcanl:
adem sen dua ette o eleman iyileşip motoru toplamasın yoksa sana baya bi toz yuttturur bence:queen:şu ybr cileri seviyom yav :rendeer: geçen kolu sargıda bi genç geldi yanıma. Abi ben ybr nen 170 yaptım dedi. Olum motor nerde dedim perte çıktı dedi. Bende, nerdese kendinide çıkartıyomuşsun perte dedim. :queen: ha bide motoru perte çıkmadan cbf 250 lerle kapışıyomuş genç :queen: yicem bunları yaa :santa:
adem sen dua ette o eleman iyileşip motoru toplamasın yoksa sana baya bi toz yuttturur bence:queen:
senin 154cc lik titan da onu geçemezl:
60 km hiza çıktığın için ibre senin toplama titana bi güzellik yapmış sevinsin diye garıbim ters doneyim demiş![]()
çok değilde ona güvenip motoru salarsan dışarı sonrada başına bir şey geldiğinde aynısını yerine koyabileceklermi..önce eşşeği sağlam kazığa bağlayacaksın sonra kaskoya emanet edeceksin aga ..arkadaşlar kasko hala araştıranlar varsa ben 2 yerden fiyat aldım ANADOLU 1.400 tl dedi Koç ALLİANZ 700 tl aklım dışarda kalıcağına yaptırdım 200 peşin verdim gerisini 100 tl olarak 5 taksit çok mu sizce ? :sunny:
ben o paraya önce gidip bi takım lastik güzel bir alarm ve gemi zinciri gibi de kalın bi kilit alırdım..tabi peşinata yaniarkadaşlar kasko hala araştıranlar varsa ben 2 yerden fiyat aldım ANADOLU 1.400 tl dedi Koç ALLİANZ 700 tl aklım dışarda kalıcağına yaptırdım 200 peşin verdim gerisini 100 tl olarak 5 taksit çok mu sizce ? :sunny: