Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ayıp ediyon ihtiyar aynısından sana da ayırdim:) bak bide ben ne yaptım

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------

B noktasında girişte AKPET yazıyo orada beklicam seni

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

ayıp ediyon ihtiyar aynısından sana da ayırdim:) bak bide ben ne yaptım

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------

[url]http://g1205.hizliresim.com/x/w/6zxn0.jpg[/url]
eee neyaparsın zenginlik başa bela bizde valide banktan kredi çekip kartları kapatacağız bakalım hayırlısı faizden kurtulalımda valide banka borçlanalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

ulem hem oraya resim koymuşun totom açıkta diye sonrada habire masraf yapıyorsun anlamadım bu nasıl iştir yaa

patrona aldırdım daha doğrusu kredi kartını istedim napican dedi tekerlek alcam dedim verdi kartı ben de aldım:) zaten yakındı lastikci buraya:) 10ar 10ar maaştan kesecek:):) nasıl ticaret?

[/COLOR]bu arada yeni taktiğim arka lastiği gönül rahatlığı ile alıp takabilirsiniz ne suda ne toz toprakta kayma yapmıyor..motoru virajda yatırmaya da korkmuyorsunuz..

Lastik fiyatına göre iyi diyorsun yani.
Benimde bir arka teker almam lazım, şu vites küçültme işinde yine hafif hafif kayıyor, motoru yatırmadan değiştiriyorum ama yinede sakata gelmemek lazım :)
kaydırmalı debriyajımız yok ki :pale: rahat rahat küçültelim.
Neyse maddi durumları ayarlayayım da şu lastik işine bende gireyim.

Benimde bir arka teker almam lazım, şu vites küçültme işinde yine hafif hafif kayıyor, motoru yatırmadan değiştiriyorum ama yinede sakata gelmemek lazım :)
parasına göre bedava..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------

B noktasında girişte AKPET yazıyo orada beklicam seni

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

eee neyaparsın zenginlik başa bela bizde valide banktan kredi çekip kartları kapatacağız bakalım hayırlısı faizden kurtulalımda valide banka borçlanalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

ulem hem oraya resim koymuşun totom açıkta diye sonrada habire masraf yapıyorsun anlamadım bu nasıl iştir yaa
masraf ne yaptım kı abi arka lastiği de benim öteki patrona muck:):)

heyy genç burası hatay ın kuzuculu köyünün üçkoz yaylası deelmi :) dörtyollu musun yoksa sen :)
evet orası buralıyım abi sen nerelisin

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------

bende alacam ya virajda vites düşerken birkaç kere hayt huyt haaaa falan yaptım hele birinde araba solluyordum arka bızzıklayınca zor topladım :queen:

bende alacam ya virajda vites düşerken birkaç kere hayt huyt haaaa falan yaptım hele birinde araba solluyordum arka bızzıklayınca zor topladım :queen:

Sadece ben değilmişim zorluk çeken demek ki? Hız, vites, gaz kombinasyonuna iyi alışmak gerekiyor sakata gelmemek için ama ne olursa olsun güvenli sürüş için iyi bir çift lastik şart :cat:

lan yumurta herşeye bi kulp takıyorsun:) sırf sen gör de çenen kapansın diye resim çektim hala dansöz gibi dönüp duruyorsun cıllık yumiş seni :)

oğlum bak git:pr:
adem biz senin gibi silindir piston değişip böyle hızlar yapmıyoruz orj ybr bu kadar gidiyor:cherry:
zoruna gitmesin mor patlıcan:pl:

şu ybr cileri seviyom yav :rendeer: geçen kolu sargıda bi genç geldi yanıma. Abi ben ybr nen 170 yaptım dedi. Olum motor nerde dedim perte çıktı dedi. Bende, nerdese kendinide çıkartıyomuşsun perte dedim. :queen: ha bide motoru perte çıkmadan cbf 250 lerle kapışıyomuş genç :queen: yicem bunları yaa :santa:

F54

şu ybr cileri seviyom yav :rendeer: geçen kolu sargıda bi genç geldi yanıma. Abi ben ybr nen 170 yaptım dedi. Olum motor nerde dedim perte çıktı dedi. Bende, nerdese kendinide çıkartıyomuşsun perte dedim. :queen: ha bide motoru perte çıkmadan cbf 250 lerle kapışıyomuş genç :queen: yicem bunları yaa :santa:
adem sen dua ette o eleman iyileşip motoru toplamasın yoksa sana baya bi toz yuttturur bence:queen:
senin 154cc lik titan da onu geçemez:pl:

adem sen dua ette o eleman iyileşip motoru toplamasın yoksa sana baya bi toz yuttturur bence:queen:
senin 154cc lik titan da onu geçemez:pl:

söyle bakalım kanki. Ben eski ybr ibrelerinden taktırmıştım. Esed modellerinden önceki modellerin. Sıfırı tam aşada olanlardan. Ben bu ibreyi tam 360 derece döndürerek tersten sıfıra yapıştırdım. Şimdi o İbreye göre ben kaç km hız yaptım? Cevaplar lütfen :pl:

60 km hiza çıktığın için ibre senin toplama titana bi güzellik yapmış sevinsin diye garıbim ters doneyim demiş:)

arkadaşlar kasko hala araştıranlar varsa ben 2 yerden fiyat aldım ANADOLU 1.400 tl dedi Koç ALLİANZ 700 tl aklım dışarda kalıcağına yaptırdım 200 peşin verdim gerisini 100 tl olarak 5 taksit çok mu sizce ? :sunny:

arkadaşlar kasko hala araştıranlar varsa ben 2 yerden fiyat aldım ANADOLU 1.400 tl dedi Koç ALLİANZ 700 tl aklım dışarda kalıcağına yaptırdım 200 peşin verdim gerisini 100 tl olarak 5 taksit çok mu sizce ? :sunny:
çok değilde ona güvenip motoru salarsan dışarı sonrada başına bir şey geldiğinde aynısını yerine koyabileceklermi..önce eşşeği sağlam kazığa bağlayacaksın sonra kaskoya emanet edeceksin aga ..

oooo aleykum selam kız çocuğu:) ulen bebeler ben bu aksam eve gelirken bi pbxle yarıştım kösele ayakkabılı beyaz çorapli bi herif sürüyordu az daha kafama vuruyordu gecemıyecem diye bi ara korktum ama sağolsun 15dişli sayesinde 5e takınca son düzlükte yanından ufak ufak uzadım deli oldu ağa:):) küçücük tekerleklerle bir viraja girişi var ben zaten eski lastikler olsa bol virajli yolda yarıştik hayatta yakalayamazdım onu:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

ben o paraya önce gidip bi takım lastik güzel bir alarm ve gemi zinciri gibi de kalın bi kilit alırdım..tabi peşinata yani:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar