Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

şeytan tüyü abi :) milletimiz yardım sever abi sen derdini güzelce anlattın mi yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor orada çalışanlar istersen biz fleksiden keselim falan dediler ben o kadar zahmete sokmak istemedim
harbiden şeytan tüyüymüş haa şunların adresini versene bana gidip ağızlarından girip burunlarından çıkıp onlara yaptırıp taktırayım rüzgarlığı hahahahaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harbiden şeytan tüyüymüş haa şunların adresini versene bana gidip ağızlarından girip burunlarından çıkıp onlara yaptırıp taktırayım rüzgarlığı hahahahaa
ayıp ediyorsunuz mr. şenol yalnız hiç adreslerine dikkat etmedim havalar müsait olsun gider beraber yaptırırız olmadı alıp malzemeyi beraber yaparız yahu olmadı benim motora yaptığımı vereyim sana ayıp ettiniz şenol bey : ) resim atamıyorum could not upload the picture diyor mobil olduğum için..BU YAMAHA NE ZAMAN ZAM YAPACAK BILEN VAR MI?

o zaman ben acele etmeyeyim havaların düzelmesini bekleyeyim havalar düzelincede gerek kalmaz zaten bugün ayakkabıların içi çoraplarıma kadar su oldu sadece benzinciye kadar gittiydim halbuki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
on çamurluğa tozluk tak abim o da olmadı emanet birşey gerseydin on koruma demirine

F54

on çamurluğa tozluk tak abim o da olmadı emanet birşey gerseydin on koruma demirine
ben öyle yaptım çok yağış olursa hiç çıkartmıyorum plastik klips le bağladım motor bloğu hiç çamur olmuyor

---------- Post added at 01:34 ---------- Previous post was at 01:30 ----------

koray yarın burda kahvaltıda olacağım baksana ne kadar nezih bi ortam işin ilginç tarafı da beleş:cherry:
http://www.limapark.com.tr/restaurant.htm

---------- Post added at 01:36 ---------- Previous post was at 01:34 ----------

koray yarın burda kahvaltıda olacağım baksana ne kadar nezih bi ortam işin ilginç tarafı da beleş:cherry:
http://www.limapark.com.tr/restaurant.htm

F54

yine kimin canını yaktın belli değil...
boş mezar buldun demi :cherry:
o otelde bi arkadaş insan kaynakları yöneticisi gel kahvaltı yapalım dedi bende 3 kişilik rezervasyon yaptırdım sabah o mezara girip çıkacağım:cherry:
sonra da arkadaşların yanına gidip muhabbetin dibine vuracağım:cat:

F54

abisi kahvaltıyı yapıp ondan sonra bercesteye gideceğim onlar istanbuldan gelene kadar ben 3 mezara yatar kalkarım berceste bana 18km kadarcık:cherry:

kocaeli mt beni oyuna getirip satış yaptı..
bende durumu protesto ediyorum.. bundan sonra kocaeli mt değil de istanbul mt yim ben

F54

gel korayım gel ne olursan ol gel sakarya mt seni şevkatli kucağına alır hiç merak etme:queen:

avatarıma bak istanbul mt.. bundan sonra iş bitmiştir..
plakamıda değiştircem .. hainler :pl:

kanka ben yatıyom..geç oldu kendine iyi bak ...arkamdan sallama.. yarın ki beleş kahvaltıdan sonra sizin köyün oralardan boş mezar kiraladım.. yatmak istersen bu da beleş :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar