Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

öyle can sıkıntısına çıkıverdim...
huzur bulduğum yer üsküdara gittim...iyi gelmedi ama olsun....
öyle bide fotosunu çekiverdim....
yff8.jpg

irfan ağa ya bol bol selam söyle... askerde birkaç kez aradım cevap vermedi..... alacaklı sandı galiba......kolay gelsin size...

tamam ramço söylerim.. fırıncı ya vardiyalı çalışıyor..belkide hep uyuduğu zamanda aramışsındır.. :)

Evet bugün motoruma kavustum gercekten super torku da super herseyi super iyi aksamlar ben motora ... :)

hadi gözünaydın..allah kaza bela vermesin

öyle can sıkıntısına çıkıverdim...
huzur bulduğum yer üsküdara gittim...iyi gelmedi ama olsun....
öyle bide fotosunu çekiverdim....
http://c1112.hizliresim.com/s/6/yff8.jpg

yakıyo yakıyo... senin şu turuncu jant şeritlerinden bende yaptıracağım ama..
buradaki motorcular biz uğraşmıyoruz diyor.. ben böyle bi esnaf görmedim..

s.a. hayırlı sabahlar hepinize

bugün mangal yapacaktık şansımıza hava yağıyor iptal oldu :pr:

a.s sanada hayırlı sabahlar.. tüm türkiye yağışlı.. bende bugün motorumla vakit geçiremeyeceğim

Edirnede hava süper. Dün yağmur yağdı bugün hiç bişey yok. Alıp gezerim bugün azcık.

beyler yeğnim ehliyet alacakta hem araba hem motosiklet ehliyeti alınca daha ucuza geliyor dediler bu konuda bilgisi olan var mı ?

beyler yeğnim ehliyet alacakta hem araba hem motosiklet ehliyeti alınca daha ucuza geliyor dediler bu konuda bilgisi olan var mı ?

150 lira gibi bir rakam fark ediyor. Tek harç ödüyorsun ve emniyete ödenen para teke düşüyor. Bizde kardeşime öyle yapıcaz.

Ya arkadaslar bişey daha sorucam benim motorun debriyaj teli surekli gevşeyip duruyor ilk oldugunda depriyajı sıkıp durdum motor ıstop etti baktım gevşemiş sıktım sonra duzeldı ama debriyaj sertlesti neden depriyaj sertleşti ve bida gevşermi niye gevşedi ?

güzelce ustana ayarlattır sıkıntı çıkmaz.. bu güne kadar sıfır aldığım motorumun debriyajını bir defa ayarlattım..

ii akşamlar birde bişey daha motor rodajda olduundanmıdır bilmem ama bana çok güçsüz geldi brnci viteste 20 yi geçince hayvan gibi bagırıyor :S

F54

125 cc de 1 viteste 50km/h yapacak hali yok ki yani herşey normal...

ii akşamlar birde bişey daha motor rodajda olduundanmıdır bilmem ama bana çok güçsüz geldi brnci viteste 20 yi geçince hayvan gibi bagırıyor :S

Birinci vites kalkış vitesidir zaten çok fazla zorlama. Sıkıntı açarsın ilerde başına. Hayırlı olsun bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar