- Konu Yazar
Merhaba Arkadaşlar
Yamaha YBR 125 - TVS Apache - Bajaj Discover 125 ST - Honda CBF 150
motorlarından birini almak istiyorum yalnız çok bilgim yok.
4 yıldır Kıbrıs' ta Mondial 150 ZC modeli kullandım.Lakin kayış kopma korkusu ile 2 defa Girneye gidebildim (115 km).
Vitesli motora geçmek ve Chopper motora hazırlık yapmak istiyorum.
Kullanım şeklim.
- Uzun yol yapmak istiyorum. (Bursa'dan Ankara İzmir İstanbul belki Antalya)
- Az yaksın istiyorum hem uzun yolda hem şehir içinde
- Hız ve artistlik hareketlerle çok işim yok motorun kapasitesini zorlamam.
- Alırken de kullanırkende bakım olarakta fiyat uygun olsun istiyorum.
- Hafta sonu fotoğraf makinemi alıp bir yerlere ggitmek istiyorum (Uludağ Odunpazarı gibi yerlere)
- Titreşim bakımından beni Azer Bülbül'e çevirmiyecek bir motor olsun istiyorum.
Belki çok şey istiyorum ama zamanında Kıbrıs'a giderken motorcuya inanıp Mondial aldığım için pişmanım.Bu seferde motorcular bana Bajaj önerdi inanmadım. Forumda okuduğuma göre çok iyi bir motor ama Mondial den sonra Yamaha Honda dışında motor bir daha alırsam tövbe moduna girdiğimden korkuyorum.
Ayrıca bu motorlarla ortalama kaç km hız ile kaç km yol yapmak motoru bozmaz.Mondial den 70 in üzerinde 40 tan fazla yol yapmamak için uğraştım hep.
Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşıranız sevinirim
Yamaha YBR 125 - TVS Apache - Bajaj Discover 125 ST - Honda CBF 150
motorlarından birini almak istiyorum yalnız çok bilgim yok.
4 yıldır Kıbrıs' ta Mondial 150 ZC modeli kullandım.Lakin kayış kopma korkusu ile 2 defa Girneye gidebildim (115 km).
Vitesli motora geçmek ve Chopper motora hazırlık yapmak istiyorum.
Kullanım şeklim.
- Uzun yol yapmak istiyorum. (Bursa'dan Ankara İzmir İstanbul belki Antalya)
- Az yaksın istiyorum hem uzun yolda hem şehir içinde
- Hız ve artistlik hareketlerle çok işim yok motorun kapasitesini zorlamam.
- Alırken de kullanırkende bakım olarakta fiyat uygun olsun istiyorum.
- Hafta sonu fotoğraf makinemi alıp bir yerlere ggitmek istiyorum (Uludağ Odunpazarı gibi yerlere)
- Titreşim bakımından beni Azer Bülbül'e çevirmiyecek bir motor olsun istiyorum.
Belki çok şey istiyorum ama zamanında Kıbrıs'a giderken motorcuya inanıp Mondial aldığım için pişmanım.Bu seferde motorcular bana Bajaj önerdi inanmadım. Forumda okuduğuma göre çok iyi bir motor ama Mondial den sonra Yamaha Honda dışında motor bir daha alırsam tövbe moduna girdiğimden korkuyorum.
Ayrıca bu motorlarla ortalama kaç km hız ile kaç km yol yapmak motoru bozmaz.Mondial den 70 in üzerinde 40 tan fazla yol yapmamak için uğraştım hep.
Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşıranız sevinirim