Yamaha Ybr 125 Servis El Kitabı (ingilizce)

Uzun bir süre araştırma sonrasında Yamahanın servislere gönderdiği ve internettede pek bulunamayan kitapcıklarını buldum.

Kendi tamirimi kendim yaparım ve tamir olaylarına merakı olan her arkadaşta bulunması şart olan bir kitapcık.

Genel tamirler, teknik veriler, Teknik ayarların bulunduğu grafik, teknik veri ve tamir tariflerinden oluşan ingilizce kitapcıklar.

İngilizce bilinmese bile grafik veri ingilizce sözlükle sorunlarla ilgili çözüm-bilgi bulabilirsiniz.

Dosya Pdf formatında Acrobat reader ve türevi yazılım ile görüntüleyebilirsiniz

Ybr 125 Servis Tamir El kitabı (2003) ( 12 mb 218 sf)http://www.4shared.com/file/108504252/bf23bdd7/yamaha_ybr125_service_manual.html Güncellendi

Ybr 125 ED Servis Tamir El kitabı (2005) ( 10 mb 330 sf)http://www.4shared.com/file/108502109/72ab719f/YBR125ED-3D9-E0.html Güncellendi

Ybr 125 S.SD.D Parça Kataloğu ( 1.5 mb 59 sf)http://www.4shared.com/file/108503480/7dd9e6bd/yamaha_ybr125_ssdd_parts_catalog.html Güncellendi

Kitapcığı açmak için Foxit Reader ( 3.5 mb ):http://www.foxitsoftware.com/pdf/reader/download.php

Kitapcığı beğenir işime yaradı derseniz bi teşekkür yeter :)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kitap

Emeğin için çok teşekkürler.

Piyasada o kadar ybr kullanıcısı var. Demekki kimsenin işine yaramadı. Sadece 1 cevap. Oda beyfendinin kibarlığından. Konuyu açarken birçok kişinin işine yarayacağını düşümüştüm.

gayet işe yarar bir konu. sıkma tatlı canını. sadece ybr ciler motorlarını kendileri kurcalamak istemediklerinden gerek duymuyorlar (ben hariç) :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üşeniyorum :( Ama okuyacağım ya, bi dk indiriyorum, Teşekkür ederim :) Madem motor alacağız..

Ybr 125 ED
Ybr 125

ne farkı var bunların acaba ? hangisi daha faydalı olur ?

Son düzenleme:
Üşeniyorum :( Ama okuyacağım ya, bi dk indiriyorum, Teşekkür ederim :) Madem motor alacağız..

Ybr 125 ED
Ybr 125

ne farkı var bunların acaba ? hangisi daha faydalı olur ?

İçinde daha çok teknik bilgiler olduğu için uygulamalı olarak kullanmadıkca akılda kalmaz. Bence göz atıp daha sonra gerektiğinde yardımcı bir kitap olarak düşünebiliriz bunları

Ybr 125 ed 2005 ve sonrası üretilen modeller
Ybr 125 2005 öncesi üretilen model

:rendeer::rendeer:Ybr kullanan arkadaşlara kesinlikle yardımınız dokunacak.Paylaşım için teşekkürler.:rendeer:

paylaşım için teşekkürler

bide v 2 motorlu virago yada kopyaları(çin virago cmx 250) içinde katalog bulunsaydı:cat:

Yeni gördüm çok saolasın..
Merak etme burda böyle yararlı şeyler yapınca çok göze batmaz ya da görmemezlikten geliyor insanlar..Ama biri sorsa 5 milyarım var ne alayım o zaman gör bak sen ilgiliyi...

Tekrar saolasın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------

Çok faydalı iş yaptın her zaman ki gibi...

teşekkürler yeniçeri kardeş atalarımız ne demiş iyilik yap suya at misali elbet yaptığın iş bir gün işe yarar

Son düzenleme:
Bence en faydalı bilgiyi vermişsin teşekkür ederim .. dostum 1996 honda titanımı topluyorum , onun da servis kitabını arıyorum nasıl bulabşlşrşm çok aradım bulamadım ..

Bence en faydalı bilgiyi vermişsin teşekkür ederim .. dostum 1996 honda titanımı topluyorum , onun da servis kitabını arıyorum nasıl bulabşlşrşm çok aradım bulamadım ..

Honda CG 125 Titan PDF dosyası

Tıkla açılmazsa bilgi ver :) saygılar

ht tp://w w w.s cr ib d. c o m / do c/1 94 726 65 5/Ho nda-CG1 25-7 6-91-S ervi ce-M anual

Linkteki Boşlukları silin, anlamadığım bir sebepten ötürü linki değiştiriyor...

Oda olmadı Email adresinizi verin PDF olarak göndereyim... Saygılar...

Son düzenleme:
Honda CG 125 Titan PDF dosyası

Tıkla açılmazsa bilgi ver :) saygılar

ht tp://w w w.s cr ib d. c o m / do c/1 94 726 65 5/Ho nda-CG1 25-7 6-91-S ervi ce-M anual

Linkteki Boşlukları silin, anlamadığım bir sebepten ötürü linki değiştiriyor...

Oda olmadı Email adresinizi verin PDF olarak göndereyim... Saygılar...
valla ne yalan diim aldığım en güzel yılbaşı hediyesi oldu uğraştım ama yapamamıştım .. sağolun var olun ! herhalde benim 96 titanımıda kapsıyor birde nasıl öğrenebiliriz karbüratör ayarı .zamanlama falan ... buggün biraz sübab ayarı yaptım , hava ayarı buji ayarı yaptım , motor harika oldu eve zevk alarak geldim ama hala tek basışta zor çalışıyor ,yine teşekkürler , denizcilik konusunda yardıuma ihtiyacınız olursa yardımcı olmak isterim , saygılarımla ..

valla ne yalan diim aldığım en güzel yılbaşı hediyesi oldu uğraştım ama yapamamıştım .. sağolun var olun ! herhalde benim 96 titanımıda kapsıyor birde nasıl öğrenebiliriz karbüratör ayarı .zamanlama falan ... buggün biraz sübab ayarı yaptım , hava ayarı buji ayarı yaptım , motor harika oldu eve zevk alarak geldim ama hala tek basışta zor çalışıyor ,yine teşekkürler , denizcilik konusunda yardıuma ihtiyacınız olursa yardımcı olmak isterim , saygılarımla ..

İşinize yaradığı ve bunu bir hediye olarak görmenizden ötürü inanın en az sizin kadar bende sevindim ve mutlu oldum. PDF dosyasını tam olarak ben incelemedim bir kaç sayfada Servis manualini aradığınızı gördüm ve yardımcı olmak için araştırıp sizinle paylaştım.
İçini biraz inceler ve eğer benim gibi ingilizceniz yok ise Google den İngilizce sözcükleri cevirerek fikir sahibi olabilirsiniz..
Tekne konusundaki düşünceleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim... İyi yıllar... Saygılarımla..

PDF dosyasının 54 üncü sayfasında Karbüratör ile ilgili bilgiler mevcut, incelemenizi tavsiye ederim :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar