İşinize yaradığı ve bunu bir hediye olarak görmenizden ötürü inanın en az sizin kadar bende sevindim ve mutlu oldum. PDF dosyasını tam olarak ben incelemedim bir kaç sayfada Servis manualini aradığınızı gördüm ve yardımcı olmak için araştırıp sizinle paylaştım.
İçini biraz inceler ve eğer benim gibi ingilizceniz yok ise Google den İngilizce sözcükleri cevirerek fikir sahibi olabilirsiniz..
Tekne konusundaki düşünceleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim... İyi yıllar... Saygılarımla..
PDF dosyasının 54 üncü sayfasında Karbüratör ile ilgili bilgiler mevcut, incelemenizi tavsiye ederim![]()
ÇOK FAYDASI OLDU SERVİS KİTABININ ordan öve forumdan öğrendiğim le karbüratörü fakir karışıma ayarladım , karbüratör iğnesinin pulunu en sona getirdim , hava ayarını da yaptım ( vidatı tam kapattıktan sonra 1.5 tur döndülmeli diye hatırlıyordum ama 2.5 tur döndürünce daha güzel gaz yedi ve şimdi gücü daha da arttığını gördüm).
ayrıca sübabları 0.08 e ayarladım yine , şu anda sübablardan hiç ses gelmiyor , harika oldu .
amortisörlerin başlarını parlattım keçeyle çok güzel oldu . resimleri koyuyorum , yarın vites boş algılayıcısını değiştiricem . ve sol motor kapağını parlatmaya devam edicem , gelişmeleri burdan paylaşmayı düşünüyorum , benim çektiğim zorlukları başkaları çekmesin , bilgisini paylaşanlararada minnettarım ...:queen.(Buarada resim koyamıyorum ,yardım )
Son düzenleme: