cbf rodajdan sonra 135 max gidiyor
Yuhh be kardeşiimmm tamm iyi gidiyordur da 135 km'yi cbf 25o anca yapıyor. atmayın yahuu bu süratlara ulaşacam diye motorlarınızı patlatırsınız
cbf rodajdan sonra 135 max gidiyor
Yuhh be kardeşiimmm tamm iyi gidiyordur da 135 km'yi cbf 25o anca yapıyor. atmayın yahuu bu süratlara ulaşacam diye motorlarınızı patlatırsınız![]()
ya sende tartışma cıkarma şimdiadam belki bayır aşşa salladı dişli mişliyide ayarlamıştır vurmuştur ibre haliyle bi kac saniyeligine 135 e
![]()
ancak o sekilde olabilir zaten başka türlü ucurumdan atmak lazim:queen:
Yuhh be kardeşiimmm tamm iyi gidiyordur da 135 km'yi cbf 25o anca yapıyor. atmayın yahuu bu süratlara ulaşacam diye motorlarınızı patlatırsınız![]()
150 misen bunu 650cc enduro mu sandın
21 000 de bi sorun cıkarmadıysa gayet ii bence
rodaj dönemini iyi geçirrisen motoru fazla sıkıştırmazsan bu sürate 2000 km den sonra düz hafiif eğimli yolda ulaşabiliyorsun motor gittikçe açılıyor.ama rodajda basarsan 110 u geçemezsin..bu sürate ulaşmış çok cbf 150 sahibi insan var onlara da sorabilirsin.
Cg cbf den bin kat daha kaliteli bende buna katılıyorum :cat:ybr bana daha mantıklı geliyor herzaman ama cg125 olsa orası başka
Başlığı görünce dayanamadım, sanırım daha önce de yazmıştım ama yine eklemek lazım diye düşündüm. Biraz da sinirlendim yalan yok!
Öncelikle tasarım ve hacim farklarından dolayı ikisini kıyaslamak çok ta adil değil. Lakin ille kıyaslama yapılacaksa YBR kralını tokatlar arkadaşlar.
Yamaha YBR (Yamaha Birilance Riding) bu güne kadar üretilmiş ve üretilecek olan 125 cc motosikletlerin en iyisidir; mükemmeldir. Kainat içinde ondan daha iyisini bulmanız imkansızdır!
Burada şu iyidir bu iyidir derken gördüğüm kadarıyla arkadaşların yaptığı şey takım turar gibi markacılık yapmaktan öte değil. Kim hangi markaya yatkınsa ya da kim hangi markadan kullanıyorsa, aldıysa, para verdiyse onu övüyor..
Oysa gerçekler bilimsel, objektif ve somut verilere dayandığı zaman kimin önde olduğunu anlamak hem daha kolay hem daha anlaşılırdır. YBR derken aslında burada yazmayacağım bir yığın konu olduğunu anlamış olmalısınız. Arife tarif gerekmez.
Öte yandan uzun süreler farklı markaları kullanmış arkadşlara sorun, motorculuğa dün başlayanlara değil. 25 yıllık Honda'cı ların neden "evet YBR" dediklerini o zaman daha iyi anlarsınız.
Kronik sorunları olan Honda'ya karşın Yamaha'nın üstünlüğünü tartışmaya bile gerek yok!
Yamaha Türkiye'ye kendi gelip bu işi Beldeyama'dan geri aldığı zaman enjeksiyonlu YBR'ler sokaklarda dolaşmaya başlayacak.
İşte o gün yeniden bir tane daha alacağım inşallah.
yoruldum okumaktan...
şimdi arkadaşlar, haftanın 6 günü ortalama 90 km yol yapacak biri olarak soruyorum..
az yaksın,
beni karda-kışta yolda bırakmasın...
bygir gücü fln benim icin önemli degil cünkü iki alternatifin de güçleri benim icin yeterli...
az Yaksın yeter... hem fiyat farkı da cok yok bu ikisi arasında artık...
honda mı ybr mi???