ABS'li 2013 modelini biri uzun biri kısa tur olmak üzere iki kere test etme imkanım oldu. BMW F650 GS ile kıyaslıyorum öncelikle. Duruş tip güzel, Rüzgarı daha güzel yarıyor (benim bindiğimde 10 cm daha yüksek ön cam vardı bir etken olabilir). BMW'de yalpalama çok yağıyor 130 km hızdan sonra. Sele Ve Gidon BMW'de daha rahat bariz. Sürüş Keyfi BMW'de konfor var rahatlık var, TENERE daha kemikli. Frenler süper, ABS görevini kesinlikle yerine getirmekte. Amortisörler biraz daha sert ama çok stabil ve dengeli. Vites oranları ve özellikle 1. vitesi uzun tutmuşlar özellikle arazide hayat kurtarır. yakıt olarak test etmedim. İvmesi BMW'den iyi ama son sürate çıkmakta biraz nazlı gibi ben 170 denedim. BMW bu hız daha çabuk çıkmıştı Ama iki motorunda son hızı hemen hemen aynı zorlasan ikisi de 180 falan basar. Tel zantlı bir enduro için hız önemli bir kıstas değil ama bilin istedim. Motordan ve üzerindeki malzemeden kalite akıyor. CC farkı ve vergi diliminden dolayı Türkiye de birçok kullanıcıya itici gelecektir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
Benim boyum çıplak ayak 1.72 ayakkabı tabanı falan 2 cm desen fazladan 1.74 cm boyum var. (boy kısa olunca ince hesaplar giriyor işin içine malesef

)1.74 cm boy ile ayaklarımın ucu ile motoru ayakta tutabildim. Topuğum falan değmedi yere yani motor o derece yüksek. Ama genel itibari ile dengeli bir şasesi olduğu için ayak uçlarınız ile de rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz.
Not: japonları kısa biliriz ama neden böyle büyük motorlar yapıyorlar anlamak güç