Ben de tam tersini düşünüyorum.Bence Dağda Bineceksen Pek Performanslı Olmuyor Özelliklede Dağ Lastiği Takınca Pek Verim Alamıyorsun Ama Asfaltta Kullanmak İçin Çok İdeal Ve Çok Rahat Bir Motor..
suyunu çıkardığımız zaman hiç bir motor arazide gitmez.3 tane jant teli kırmak için epey uğraşmış olmalısınbir fotoğrafta ben ekliyeyim:
Ben bu motorla enduro yaparken 3 tane jant teli kırdım (tamam bu benim ayuluğum olabilir), diyeceğim şudurki bu motor arazide gider ama suyunu çıkarmamak şartıyla!
mesela şu videodaki bütün engeller XT 125R ile rahatlıkla geçilebilir ama o tempoyu yakalamak imkansızdırEvet doğruda, enduro ile cross'u ayırmak gerek, ona dikkat çekmeye çalıştım
cross yapmak iseyenler daha çok para biriktirmeli.

yahu xt 125r ımı almadan önce çalışmada problem yapıyor diyorlardı.-3 derecede 1 haftadır yatan motor ilk marşta çalışıyor.ya bu forumda millet acayip sallıyor yada bilmeden etmeden konuşuyorlar.
anladım teşekkür ederim takip edeceğim
hocam istanbulun neresindesin?
ben fatih deyim.motorun sayıca az olması çok güzel bişey.insan abidik gubidik adamlarda kendi motorundan görünce motordan soğuyor yavv![]()
![]()
bi de parça sorunları çözülse
çin malı motorda 15 Tl olan konjektör Yamaha da 65 Tl ve 40-50 günde gelir diyorlar
ben fatih deyim.motorun sayıca az olması çok güzel bişey.insan abidik gubidik adamlarda kendi motorundan görünce motordan soğuyor yavv![]()
arkadaşlar xt nın 2 modeli war xt125 x we xt 125 r .X olanında asfalt lastıklerı var orjınal olarak.R da ise tam bir cross havası war.
aynı xt125 X e de bakmanızı tawsıye ederım
bilgi için teşekkürler .ancak zaten burdaki herkes bu motosıklete sahıp oncekı yazılanları okuduysanız bunu anlarsınız .eger ben yazdıgınızı yanlıs anladıysam ozur dılerım
![]()
bi de parça sorunları çözülse
çin malı motorda 15 Tl olan konjektör Yamaha da 65 Tl ve 40-50 günde gelir diyorlar