Enduronun havaları az oluyo demekki ben 33-36 Kullanıyorum.ön lastik havasını yıkamacı yağlamacı amcanın aklına uyup 29 değil 27 yaptım alet daha bi güzel oldu tavsiye olunur
bu arada motoru satmaktan vazgeçtim ilanı kaldırdım. seviyom onuat gibi yaw. asfalt modeli falan dedim de yüksek motor seviyom. yapacak bişey yok. 750 tl masrafa girdim bi de. zincir dişli takımı buji hava filtresi akord ayarı gidon bilyası ( bunu usta tutturdu diye değiştiriyom çok ta lazım değildi) kışa girerken de antifiriz fren yağı vs bi bakım daha tepe tepe binecem
![]()
Benden bir hafta önce arkadaşım servisten aldı 45Liraya bende aradım fabrikada yok sipariş veririz dediler başka yerlere felan sordum birinde bulduk 120TL dedi yuh artık sonra başka biyerden 1 hafta sonra haber geldi 60TL diye ondan gittim aldım.ne oldu yaw dersden mi bıraktı seni?casillas kardeş sen bi ara takoz bakıyodun değiştirdin mi? nerden kaça buldun? 6 lı takım satılıyor demi. 3x2 parça yanlış hatırlamıyosam. benimkiler de hafiften aşınmış. kışa falan değiştirmek ister
zincir skf değil sfr markaymış. var mı kullanan?
arkadaşlar tokozlar 6 degilki 4 lü 4x2 1 ay once sipariş verdim 16 avro hala beklemedeyim gelir heraldene oldu yaw dersden mi bıraktı seni?casillas kardeş sen bi ara takoz bakıyodun değiştirdin mi? nerden kaça buldun? 6 lı takım satılıyor demi. 3x2 parça yanlış hatırlamıyosam. benimkiler de hafiften aşınmış. kışa falan değiştirmek ister
ben kulandım 2 donem kullandım sirkecide 60tl ile 80 tl arasında satıyorlar 6 bin km ye kadar zincirde hic bişey olmuyo ama sonunda uzamaya basladıgı zaman bi anda uzuyo o zamanı iyi takip etmen lazım ilkinde ben onemsemeiştim yanı bi anda uzayıcagını tahmin etemmiştim otobanda giderken attı zincir allahtan tez farkına vaardım yavasladım ucuz kurtuldum yani olan adanadan getirtigim dişliye oldu tabiri caizse biçti dişliyi. 2 ci sefer aldım onu 6 bine kadar sorunsuz kulandım sonra degiştirdim uzamasını beklemedim anlıcanız simdi ise did kulanıyorum cok uygun fiyata alma yolunu buldum eger isterseniz sizede temin ede bilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------
arkadaşlar tokozlar 6 degilki 4 lü 4x2 1 ay once sipariş verdim 16 avro hala beklemedeyim gelir heraldelastik ölcüleride benim ön 26 arka 28 kullanıyorum cok idaaal fazla basınca cok kayıyo firenlemelerde
Enduronun havaları az oluyo demekki ben 33-36 Kullanıyorum.
hava demişken geçen gün yolda giderken arka lastiğim patladı Viraja girince atmaya başladı Allah'tan hızlı değildimde kenera yanaşabildim.
Dublex yapma çalışmalarına giricem
zincir dişli seti ne kadar ?
Benden bir hafta önce arkadaşım servisten aldı 45Liraya bende aradım fabrikada yok sipariş veririz dediler başka yerlere felan sordum birinde bulduk 120TL dedi yuh artık sonra başka biyerden 1 hafta sonra haber geldi 60TL diye ondan gittim aldım.
http://www.motoland.com.tr/ilet.htm Buraya bir sor ellerinde var mı.4x2 takozlar.
sizin motürler iki teker üstünde gidemiyormu![]()
bugun maslak çarşı ışıklarında seni gordum 11 12 arası teker yapcak gibi gaza basıyodun yapacak diye bekledim ama yapmadınGenelde gidiyo tek tekerde baya gittiği oluyo.