Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Harbiden karıştı yaww
r:
r:
r:
Ortalığı daha fazla karıştırmadan ben kaçayım
Ortalığı daha fazla karıştırmadan ben kaçayım
Hahahhahahahaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:ahauh, iyice karıştı.
boy'un sorduğu yz-250 lerin fiyatlarıydı arkadaşlar
boy' Alıntı:@olcan138
İyi de ben açık açık YZ250 ve YZ250F modellerinin listede olmadığını söylemiştim. XT 250X fiyatını ben zaten başlığı açarken verdim![]()
Tamam o modeller de güzel ama ben illa ki enduro-cross olsun demiyorum. Başlangıç motoru olarak bir motor arıyorum. YBR125 ve CGL125 gibi değil ama sele yüksekliği uygun olan bir motor. Aklıma 125cc cross makinalar geldi ama sanırım Leyla'ya uygun değil bu tür motorlar. O illa vitesli kullanacam, scooter istemiyorum diyor. Aslında GPR125 Nude da çok güzelmiş ama pahalı. GPR125 Nude tarzı daha uygun olur cross yerine sanırım.boy,derbi senda var ıstersen aynı fıyat yaklasık olarak oda xt 125 x e cok benzıyor..www.derbiturkiye.com da var ıstersen..
O kadar hızlı cevap vermek zorunda kaldım ki XT 250X yazmışım. Zaten bu modelde bir motor yok. XT 125X olacakBu motor nereden çıktı şimdi.Sen 125 liğin fiyatını vermemiş miydin? Alacakaranlık kuşağı gibi oldu burası
boy' Alıntı:@praetorian
Tamam o modeller de güzel ama ben illa ki enduro-cross olsun demiyorum. Başlangıç motoru olarak bir motor arıyorum. YBR125 ve CGL125 gibi değil ama sele yüksekliği uygun olan bir motor. Aklıma 125cc cross makinalar geldi ama sanırım Leyla'ya uygun değil bu tür motorlar. O illa vitesli kullanacam, scooter istemiyorum diyor. Aslında GPR125 Nude da çok güzelmiş ama pahalı. GPR125 Nude tarzı daha uygun olur cross yerine sanırım.
125-250cc, sele yüksekliği alçak, başlangıç motoru olabilecek, maksimum 3000-5000 YTL arası uygun bir motor öneriniz nedir? Cross olması şart değil, hatta olmasa daha iyi olur. YBR125 gibi ama daha karizmatik birşey.
Hahahhahahhaaaaa yok özetlemek de olmadı. Bu iş karıştı ve düzelmeyecek anlaşılan :mrgreen:yzf değil yz
ortalığı karıştıran da benim galiba
YZ125 değil !!! YZ250 ve YZ250F.... Yok yok bugün herkeste birşeyler var... :mrgreen:mehmet abi sen yz'leri bir google'dan araştır. yz 125'in bile başlangıç motoru olmadığını göreceksin.

Nemrut' Alıntı:o zaman abi cbr 125 diyorum. her ikiniz de cbr'a binersiniz; kapışırsınız belki :mrgreen:
Akira' Alıntı: