yamaha "xt 125X" almak istiyorum

herkese meraba arkadaslar siteye yeni üye oldum.
yamaha xt 125x veya r modelini almak istiyorum
bu ilk motorum olacak.işim gereği bu tip bir motor almak isitıyorum.
yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden tesekkurler.

www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urundetay.php?k_id=10&u_id=216

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************

gsl bi seçime benzio ama yinede gidip gerçeğini görmeden hatta mümkünse denemeden almaya kalkma derim

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşım o motor şu anda o segmentteki motorların en iyisi satılıklarda ikinci eli dahi mevcut başlangıç için harika bir motor hani derlerya biçilmiş kaftan hatta uzun yıllar kullanılabilecek bir alet yaygın servis bu çok önemli eğer maddi imkanların müsaitse gözün kapalı al derim :bounce:

teknik olarak

teknik olarak bi şeyler yazarsanız sevinirim..
bu motoru gormedim sadece su an için internetten arastırma yapıyorum..
ve bu konuda hiç bi bilgim yok..

Süper Moderatör (BBRR)
teknik açıklamadan kastın ne web sayfasında yeteri kadar teknik bilgi mevcut ne düşünüyorsunuz dersen çok iyi motor diye zaten dedik ne öğrenmek istiyosun :silent:

yanlış anlamayın

bu forum olaylarını bilmediğim için.

mesala benzin sarfiyatı
uzun yol
hızlanma
vb..

bunları motor konusunda hiç bi bilgim olmadığı için soruyorum.

ilgilenen yok galiba

sanırım bu modelle ilggili bilgisi olan yok galiba...

Süper Moderatör (BBRR)
benzin sarfiyatı ile ilgili bir şey söyliyemem ama emsallerinden farklı değildir
125 cc uzun yol için ideal sayılmaz
ha gidilmez diye bir şey yok mobiletlede uzun yol yapılır ama rahat olmaz 100-150 km de bir durup motoru dinlendirmek lazım
ama başlangıç motoru olarak alacağın en iyi motorlardan biri bu konuda hiç düşünme

ben daha yeni 125 r aldim...r modeli offroad ...x modeli on road tarzi ..ben motoru zevk icin aldim dag tasaa cikmak icin .... eger yolda daha cok kullancaksan r modelineee bak.... bu arada x modelide piyasa da cok az sayida var ..fabrikada bir problem den dolayi beldeyama ithal etmiormus x modelinii artik..sonuc eger yeni basladiysan ve hersey dahil 6 bin ytl yii gozden cikarta bilirsen muhtesem bir motorr ..ben cok memnunumm...

r modelinii yalnis yazmisim r yani offroad modelinde problem var die beldeyama ithal etmiomus artik

yamaha

r modeli satılmıyor yazmıssın ama beldeyama sitesinde hala aktif durumda satılıyor gozukuyor.ayrıca sitenin o bölümü bile yenilenmiş.
r ve x modeli ayrı olarak anlatılmış.

bende 2002 honda XLR125 var. dağa taşa çıkıyor atlıyorum çok dayanıklı düşünürsen bende motorumu y3eni başladığım için 125 lik almıştım şimdi büyütmek için satıyorum xt125 12beygir benimkisi 14beygir düşünürse 05056918710
imag0015013tj.jpg
imag00134aw.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar