Yamaha XSR 700 için yan koruma topuzları nereden bulurum?

Merhabalar,
3 hafta önce XSR 700 aldım, her iki tarafında da 3 adet koruma topuzu takacak yer var.
Ancak ne Türkiye ne Global sitesinde aksesuar sayfasında topuz mevcut değil. Aldığım yere gittiğimde yan sanayi sipariş edebileceklerini söylediler.

Durum böyle olunca ben de kendim yan sanayi araştırayım dedim fakat makul fiyata birşey bulamadım.
Radyatör koruma panelini aliexpress de bulup sipariş ettim fakat bu koruma aparatlarının orjinal (İngilizce) adı'nın tam olarak ne olduğunu bilmediğim için bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var ise yardımlara açığım.

Aynı zamanda İstanbulda da eminim uygun parça bulabilirim, sanayide bulabileceğimi söylediler fakat net bir dükkan ismi bilmiyorum.

Not1: Tekerleklerin ortasına takılan aparat ile, motorun yanına takılan aparatın adı farklı mı? Doğru ismi nedir bu parçaların?
Not2: Aliexpress den aldığım Radyatör koruma kapağı (XSR logo seçeneği alırken mevcut): https://tr.aliexpress.com/item/2017...32803042556.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.p3ZEaB

Teşekkür ederim, bunlar biraz bütçemin üzerinde çıktı ama sayenizde parçaların doğru İngilizce isimlerini öğrenmiş oldum, Crash Bobbin diye geçiyormuş, bu isimle epey bir alternatif buldum :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar