Yamaha Yamaha XJ6 / XJ6 Diversion Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba Arkadaşlar,

2015 Mayıs ayında sıfır aldığım 9700km'deki XJ6N motorumu satıyorum.Üzerinde koruma demiri,orjinal radyatör koruması, orjinal yamaha çanta demiri ve 50lt çantası mevcut.10000 bakımı yeni yapıldı.Sorunsuzdur.Fotoğrafları daha sonra ekleyeceğim.İstanbul'da ikamet ediyorum.Ulaşmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki numarayı kullanabilir.

Tel : 0535 332 10 77

Fiyat :23000

Arkadaşlar 20000 bin bakim ne kadar pahaliymis yav yağ filtre hava filtresi 500 tl çok değilmi

Arkadaşlar 20000 bin bakim ne kadar pahaliymis yav yağ filtre hava filtresi 500 tl çok değilmi

Cook pahali, iscilik olarak ne kadar odedeniz ?

Bir de rica etsem bilen arkadaslar orjinal yag ve hava filtresinin ne kadar oldugunu yazabilir misin ?

4 silindir isletme maliyetleri cok diye bi geyik var, yakit olayini geciyorum en fazla daha cok yag alir ve buji degisiminde fark olur, onun disinda ne gibi ekstra maliyeti oluyor ?

Herkese iyi forumlar bugün itibari ile izmirden xj6 n ile aranızdayım yakın zamanda izmir plaka sigorta yaptıran varmı?
tekeriniz düz bassın kazasız sürüşler

Selam arkadaşlar bende yeni xj6 diversion f sahibi oldum.Çok ilginç dikkatimi çeken birşey var motorda, direksiyon gidonunun bağlı olduğu yer alttan sağlı sollu vidalı bağlı olan yer esniyor direksiyonu örneğin tam sağ yapıp bastırdığımda sağ elcikten esneme var yani bağlı olan yerin içinde lastik desteği var gibi, sizinkilerde böylemi?

Selam arkadaşlar bende yeni xj6 diversion f sahibi oldum.Çok ilginç dikkatimi çeken birşey var motorda, direksiyon gidonunun bağlı olduğu yer alttan sağlı sollu vidalı bağlı olan yer esniyor direksiyonu örneğin tam sağ yapıp bastırdığımda sağ elcikten esneme var yani bağlı olan yerin içinde lastik desteği var gibi, sizinkilerde böylemi?

Böyle birşey benim dikkatimi çekmedi galiba yok böyle birşey ayrıca xj6 forumu ölü forum dur burdakiler pek yazmaz bilgi burdan edinme biraz zor birda

napayım ne edeyim alayım mı almayayım mı derken dün kaptım bir tane sıfır xj6n. şaşkınım.

Herkese selam arkadaslar uzun arastırmalar sonucunda ılk 4 sılındır olan xj6n abs lı race blue modelını almıs bulunmaktayım daha tam anlayamasakta baya keyıflı alalı 10 gun kadar oldu suan 1200 de rodajı ıtınayla bıttı bakımı yapıldı genel olarak sımdılık cok konforlu rodajdan sonra azıcık tartalım dedık dellenıyor resmen motor forumada yenı katıldım resımler eklenecektır tıger egzoz sıparısı verdım fabrıkası 10 gune kadar gonderek uygun fıyatlı dıye bakalım allah herkese nasıp etsın ıns sımdılık ılk mesajım tekrar gorusuruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

hn33 hemşerim tarsusluymusun bende tarsusluyum ama mersınde oturuyorum bı ara karsılasırız ıns tanısırız

Herkese selam arkadaslar uzun arastırmalar sonucunda ılk 4 sılındır olan xj6n abs lı race blue modelını almıs bulunmaktayım daha tam anlayamasakta baya keyıflı alalı 10 gun kadar oldu suan 1200 de rodajı ıtınayla bıttı bakımı yapıldı genel olarak sımdılık cok konforlu rodajdan sonra azıcık tartalım dedık dellenıyor resmen motor forumada yenı katıldım resımler eklenecektır tıger egzoz sıparısı verdım fabrıkası 10 gune kadar gonderek uygun fıyatlı dıye bakalım allah herkese nasıp etsın ıns sımdılık ılk mesajım tekrar gorusuruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

hn33 hemşerim tarsusluymusun bende tarsusluyum ama mersınde oturuyorum bı ara karsılasırız ıns tanısırız
underbody mi sipariş verdiğin egzoz? ve fiyatı nedir?

nette baktım bır tane hosuma gıden vardı fabrıkası bana secenek sundu ıstedıgın olcuyu ver olcunu al ona gore yapalım nasıl ıstıyorsan dıye dedı ama ben genede nette gordugum bır ornegı gosterdım youtubede xj6 tıger yaz ılk vıdeo sence nasıl ben ona karar verdım

nette baktım bır tane hosuma gıden vardı fabrıkası bana secenek sundu ıstedıgın olcuyu ver olcunu al ona gore yapalım nasıl ıstıyorsan dıye dedı ama ben genede nette gordugum bır ornegı gosterdım youtubede xj6 tıger yaz ılk vıdeo sence nasıl ben ona karar verdım

başerlerin videosumu? fena değil egzoz. ne kadar fiyatı?

evet baserlerin videosu onu ornek olarak ızledım soyledım guzel duruyor sesıde guzel gıbı bılemedım karısık bu ısler : ))

Belki siz yardımcı olursunuz sorduğum şey çok basit, direksiyonu tam sağ yapıp aşağı yukarı yapınca yani bastırıp çekince yukarı aşağı parmağınızı üst manetin gidon parçasına bağlı olan yerinde hafif esnek gibi oynama oluyormu?

postadsuk.com-2013-13-yamaha-xj6-s-diversion-cheshire.JPG

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2014 xj6n aldım.bu resimdeki artçı demirini nerden yaptırabilirim veya satılıyor mu bilen varsa paylaşırsa sevinirim :)

Adana İl Temsilcisi
orjinal,sıfırı 541 tl.ama eğer isterseniz bende var,çok hesaplı verebilirim.arayın görüşelim.507 488 73 07

Slm arkadaşlar daha önceki sayfalarda işlenmiş bir konu fakat yardımcı olursanız sevinirim motoru alalı 1 ay oldu ve aldığımdan beri eksoz araştırıyorum 1500 e kadar önerebileceğiniz marka model varmı yada leo vince veya tıger kullanan varmı yardımınız için şimdiden teşekkürler herkeze kazasız sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar