Yamaha Yamaha XJ6 / XJ6 Diversion Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ayak peglerinde titreşim pek hissetmedim ama sacece sağ gidonda 100 -110 km hızında eli uyusturacak kadar tiresim var ama aşağı ve yukarı hızlarda yok diyebilirim ama neden se sadece 100 ve 110 da oluyor sizlerde de böyle bir durum var mı

Ayak peglerinde titreşim pek hissetmedim ama sacece sağ gidonda 100 -110 km hızında eli uyusturacak kadar tiresim var ama aşağı ve yukarı hızlarda yok diyebilirim ama neden se sadece 100 ve 110 da oluyor sizlerde de böyle bir durum var mı

yok kesinlikle top speed de bile yok lastik balansı yaptır mutlaka

Merhaba,

Bu motorun 2012 versiyonu ile 2013 versiyonu arasindaki fark nedir ? Daha dogrusu son 4 senede uretilen versiyonlar arasi fark var mi ? Gordugum kadariyla sinyallerin kapaklari seffaf olmus 2013te. Baska bir sey var mi ? Sele, amortisör v.s. ?

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Teknik farklar yok.
Karenaj rengi gidon rengi blok rengi gibi görsel farklar var.

Fazer8 ile arasinda gidip geliyorum. Istedigim Fazer8 25 civarı. Bunu ise 20 civarina hatta altina almak mumkun. Arkadasin fazer8 ini denedim az once 2013. Muthis tek kelimeyle. Bunu da denemek lazim almadan once ama nasil ? Bir arkadasimda vardi ama bir kac ay once satmış. Kafamda deli sorular :)

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Fazer8 e göre daha sakin tabi.
Ancak daha az yakar vergi avantajı vs

Xj6 için vites gostergesi var dijital hiç kullanılmadı fiyat 20 tl veririm ihtiyacı olan alsın tel: 0506 858 65 25 tarsus

motorun sıfırından haberin yok galiba, sat 19 bine de sonra aynı motoru aynı fiyata bul da göreyim, xj6 yı ucuza satıp pişman olan en az 3 kişiyi yakından tanıyorum...

motorun sıfırından haberin yok galiba, sat 19 bine de sonra aynı motoru aynı fiyata bul da göreyim, xj6 yı ucuza satıp pişman olan en az 3 kişiyi yakından tanıyorum...

Sıfırlar uçtuuuu gittii..Motorumdan aşırı memnunum ve aşırı seviyorum ihtiyacım olmasa 100-150 bin km çoook rahat yaparım bu motorla da herşey planlandığı gibi olmuyor malesef. Bu fiyata sattığım zaman ve geri yerine koyamayacağımı bile bile satıyorum. Alan birisi olursaa hayrını görsün alan olmazsa da allah kaza bela vermeden sürebilmeyi nasip etsin.

Sıfırlar uçtuuuu gittii..Motorumdan aşırı memnunum ve aşırı seviyorum ihtiyacım olmasa 100-150 bin km çoook rahat yaparım bu motorla da herşey planlandığı gibi olmuyor malesef. Bu fiyata sattığım zaman ve geri yerine koyamayacağımı bile bile satıyorum. Alan birisi olursaa hayrını görsün alan olmazsa da allah kaza bela vermeden sürebilmeyi nasip etsin.

Sizin aracı çok istedim ama kısmet olmadı gözüm kaldımisti bana da yarım grenajlisi nasip oldu

Beyler herkese selamlar. 2013 model xj6f diversion icin orjinal egsoz ariyorum orjinal cikma yada yerine takabilecegim baska egsozda olur. Benim motorumda ferik ustanin yapmis oldugu gp egsoz var.Onceki sahibi yaptirmis. Oldukca tok ve guzel sesi var ama ben sessiz motor seviyorum. Satan yada nerden temin edebilecegimi bilen var mi??

Parça ararken @Ajanimo nickli arkadaşın yazdıklarına ulaştım. Vermiş olduğu link çalışmıyordu. Onun yerine aşaıdağı linki kullanarak gerekli parçaların orjinal part numberlarını öğrenerek internetten parça arayabilirsiniz.
Lanet olasıca motorun ülkemizde yeterince parçası yok :D

http://parts.yamaha-motor.co.uk/ypec_b2c/

3 yildir xj6 diversion f kullaniyorum cok memnunum uzun yol ve sehir ici kullanimi cok rahat bir motor ikinci motor olarak genc arkadaslar icin 220 kilo belki problem olabilir onun disinda memnun kalacaginiz bir motor

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------

3 yildir xj6 diversion f kullaniyorum cok memnunum biraz deneyimli arkadaslara sehir ici ve uzun yolda cok iyi

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

Frenleri yeterli sorun yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

Gorsel acidan r 25

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------

Bende xj f alıcam perşembe günü orj yamaha çantası varmış almadıysan irtibata geç ben çanta kulanmıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------

Bugün motorumu almış bulunmaktayım Maşaalah deyin http://i.hizliresim.com/7Mpgzl.jpg
Hayirli olsun allah kaza bela vermesin

Arkadaşlar sahibinden.com' xj6 / xj6n diye iki seçenek var. Fark nedir? Bir de 2013'de falan abs var mı?

Eyvallah Jemand, 2013 model ve satışta olan bazı ilanlarda abs mevcut yazılmış ondan sordum. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar