Ayak peglerinde titreşim pek hissetmedim ama sacece sağ gidonda 100 -110 km hızında eli uyusturacak kadar tiresim var ama aşağı ve yukarı hızlarda yok diyebilirim ama neden se sadece 100 ve 110 da oluyor sizlerde de böyle bir durum var mı
yok kesinlikle top speed de bile yok lastik balansı yaptır mutlaka
Bildiğiniz bir yer varmı balans ayarı yaptirabilecegim
motorun sıfırından haberin yok galiba, sat 19 bine de sonra aynı motoru aynı fiyata bul da göreyim, xj6 yı ucuza satıp pişman olan en az 3 kişiyi yakından tanıyorum...
Sıfırlar uçtuuuu gittii..Motorumdan aşırı memnunum ve aşırı seviyorum ihtiyacım olmasa 100-150 bin km çoook rahat yaparım bu motorla da herşey planlandığı gibi olmuyor malesef. Bu fiyata sattığım zaman ve geri yerine koyamayacağımı bile bile satıyorum. Alan birisi olursaa hayrını görsün alan olmazsa da allah kaza bela vermeden sürebilmeyi nasip etsin.
Hayirli olsun allah kaza bela vermesinBende xj f alıcam perşembe günü orj yamaha çantası varmış almadıysan irtibata geç ben çanta kulanmıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------
Bugün motorumu almış bulunmaktayım Maşaalah deyin http://i.hizliresim.com/7Mpgzl.jpg
Arkadaşlar sahibinden.com' xj6 / xj6n diye iki seçenek var. Fark nedir? Bir de 2013'de falan abs var mı?