Yamaha Yamaha XJ6 / XJ6 Diversion Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
benimde 3 haftalık tecrubelerim doğrultusunda motor sıcaklığı 80 derecelerde geziyor fakat ışıklarda dur-kalklarda 90 -100 arası derecelere çıkıyır ama fan açtığını bende doğru düzgün hatırlamıyorum henüz,
şöyle bir sorum var özellikle sabahları motor soğuk ken boştan 1. vitese geçerken tak sesi geliyor böyle rahatsız edici bir ses değil ama bir sorayım dedim ?
ben eve dönünce stop ettikten sonra henüz kontağı kapatmadığımda 20-30 saniye sonra fan devreye giriyordu.
trafikte hiç açtığını hatırlamıyorum.
açtıysa bile belli olmuyordur.
ayrıca açılsın diye koymuşlar o fanı :)

soğukken 1.vites geçişindeki ses normal.
yağ ısınınca ve yağlama daha iyi olduğunda o ses kalmıyor.

arkadaşlar merhaba. bu motoru inceliyorum, ikinci el alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor konusunda yardımcı olabilir misiniz? bir dökuman yada makale, video vb.de olur. ayrıca satmak yada cbr250r ile takas yapmayı düşünen arkadaşlarla da görüşebilirim. teşekkürler.

Yani bilgisayar ortaminda pdf yada word vb. Seklinde demek istedim. Bende kullanma klavuzu yok. Su anda da ona ihtiyacim var. Olan varsa bana mail den gonderilirse sevinirim.

6000 bakımına yaklaştım. Yağ filtre harici neye bakıyorlar veya değişiyorlar?

slm arkadaşlar şu motor hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim . saygıar. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-kazasiz-tertemiz-xj6-162826249/detay

slm arkadaşlar şu motor hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim . saygıar. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-kazasiz-tertemiz-xj6-162826249/detay

Gayet guzel fıyatta olması gereken bence mantıklı bır fıyat yazmıs sahıbı tabı yınede sen yetkılı servısınde ekspertız yaptırmayı unutma

cevaplar için teşekkürler mesaj attım dönmedi . birde arayım bakalım ne olacak belki aranıza girerim . hayırlısı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

sanırım ilan fake telefona ulaşılamıyor böyle bir kimsede yok gibi.

Bugün bütün gün dolaşıp geldim parkettim.
Ön sağ sinyal yanmıyor. Arkada daha hızlı yanıp sönüyor. Acaba ön sağ sinyal ampülmü patladı.
Ondan dolayı arka hızlı yanıp sönüyor? ne dersiniz?

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Bugün bütün gün dolaşıp geldim parkettim.
Ön sağ sinyal yanmıyor. Arkada daha hızlı yanıp sönüyor. Acaba ön sağ sinyal ampülmü patladı.
Ondan dolayı arka hızlı yanıp sönüyor? ne dersiniz?
doğru teşhis olmuş.
Sinyalin alt tarafında bulunan 1 vida ön şeffaf kapağı tutuyor.
Onu açarak ampulü degistirmelisin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar