Yamaha Yamaha XJ6 / XJ6 Diversion Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ha gayret ,çalışın! çalışın ! başlık 10.sayfasına ulaşmak üzere hadi bakim :)

abslı çok sınırlı geliyormuş bulabilirseniz var tabi o kadar para verdikten sonra abs gibi önemli bir sisteme 1500 lira fazla verilebilir zaten

ABS olması çok iyi, ilanlarda hiç ABS'li göremeyince gelmiyor sandım. Demek ki kullanıcıları memnun olduğundan satmıyorlar. :) Gerçekten bu fiyata alınabilecek en iyi motor gibi duruyor.

abs sonradan taktırmak zahmetli olması lazım ve sıfır aldığın farktan daha fazla para tutması lazım değeceğini sanmıyorum sonradan taktırmaya, bu arada havalar yağışsız güzel geçiyor sürekli binip tadını çıkarma fırsatım oluyor yeni aldığım lastikler ile yatarkende güven veriyor.

abs sonradan taktırmak zahmetli olması lazım ve sıfır aldığın farktan daha fazla para tutması lazım değeceğini sanmıyorum sonradan taktırmaya, bu arada havalar yağışsız güzel geçiyor sürekli binip tadını çıkarma fırsatım oluyor yeni aldığım lastikler ile yatarkende güven veriyor.

Sandığın gibi daha fazla ücret alınmıyor. Aynı ücrete takılıyordu. Bir ara taktırmayı düşünmüştüm. Zahmetli olup olmadığını bilemiyorum :)

Abs çok büyük bi avantaj ,motosiklette velinimettir benim için.1-2bin lira gibi rakamlar için abs opsiyonu terkedilmez.
ha gayret ,çalışın! çalışın ! başlık 10.sayfasına ulaşmak üzere hadi bakim :)
Arkadaşım sen ne boş bi insansın bir tane mesajında ciddi olsun.

o zaman servise sorup fiyat almak lazım abs ne kadara takıyorlar 1500 e kadar olursa taktırmayı düşünürüm ama fazla tutacaktır.

1200gs e binmediğin sürece ölmüşüz zaten hangisi tam anlamıyla uzun yolda yüksek hızda rahat zaten

Hız için yorum yapamayacağım ama ben mart ayında Çanakkale'den satın alıp İzmir'e getirmiştim. Yaklaşık 350 Km. de (molasız) yorulduğumu pek söyleyemem.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
possi,sanane arkadaşım istediğimi yazarım, abs çok büyük avantaj diyosun da yani bilmesek şaşırıp kalacaz burda senin yazdığın daha boş geliyor

abs sonradan takılmıyor nerden çıktı o

possi,sanane arkadaşım istediğimi yazarım, abs çok büyük avantaj diyosun da yani bilmesek şaşırıp kalacaz burda senin yazdığın daha boş geliyor

abs sonradan takılmıyor nerden çıktı o

Bir yerden çıktığı yok olan bir şey. Sonradan takılabiliyor. XJ6 nın sonradan taktırılan abs fiyatı uygundu, şu anda abs farkı ne kadar istiyorlar bilmiyorum.

Sıfır km xj6 diversion sormustum gecen bayide 19500tl fiyat verdiler ama abs olup olmadığını sormadim acaba varmidir yoksa abs farki ne kadardir

2013 modellerinin gelmiyrceğini duydum acaba aslı astarı varmıdır gelmicekse hayal kırıklığına uğrıcam

Öyle bir söylenti var ortada fakat net bir bilgiye bende sahip değilim. Bayileri arayıp sorulabilir.

Diversion F & Er-6n & VERSYS hangisi??? türkiye yol koşullarında...???:)
merhabalar. Görüntü konusu subjektif olduğundan orası sana kalmış (naked veya grenaj). Sonrasında ise YAKIT, 2. EL, YEDEK PARÇA ve SERVİS gibi kriterleri karşılaştırın güzelce, sonra da kararınızı verin ve gidip alın. Keşke şunu alsaydın keşke bunu alsaydınları hiç dinlemeyin. Ben de tüm koşulları düşünerek Yamaha XJ6 Diversion F aldım. 4 silindir de bir başka oluyor tabi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar