XJ6'nın ABS'li modeli var mı?
abs sonradan taktırmak zahmetli olması lazım ve sıfır aldığın farktan daha fazla para tutması lazım değeceğini sanmıyorum sonradan taktırmaya, bu arada havalar yağışsız güzel geçiyor sürekli binip tadını çıkarma fırsatım oluyor yeni aldığım lastikler ile yatarkende güven veriyor.
Arkadaşım sen ne boş bi insansın bir tane mesajında ciddi olsun.ha gayret ,çalışın! çalışın ! başlık 10.sayfasına ulaşmak üzere hadi bakim![]()
1200gs e binmediğin sürece ölmüşüz zaten hangisi tam anlamıyla uzun yolda yüksek hızda rahat zaten
possi,sanane arkadaşım istediğimi yazarım, abs çok büyük avantaj diyosun da yani bilmesek şaşırıp kalacaz burda senin yazdığın daha boş geliyor
abs sonradan takılmıyor nerden çıktı o
merhabalar. Görüntü konusu subjektif olduğundan orası sana kalmış (naked veya grenaj). Sonrasında ise YAKIT, 2. EL, YEDEK PARÇA ve SERVİS gibi kriterleri karşılaştırın güzelce, sonra da kararınızı verin ve gidip alın. Keşke şunu alsaydın keşke bunu alsaydınları hiç dinlemeyin. Ben de tüm koşulları düşünerek Yamaha XJ6 Diversion F aldım. 4 silindir de bir başka oluyor tabi...Diversion F & Er-6n & VERSYS hangisi??? türkiye yol koşullarında...???![]()