Vay be bu konuya iyiki yazmışsınız adanalı bakın nelere vesile oldu.
ilana girin ve ustte daha fazla bilgi kismina tiklayin. acilan sayfada sag ustte uc nokta var. oraya tiklarsaniz sikayet kismi cikar.ÖNEMLİ UYARI
Letgo sitesinde,benim motorumun fotoları kullanarak,masum insanları aldatmak ve belki de dolandırmak isteyen,kötü niyetli,aşağılık,şerefsiz bir satıcı ilan vermiştir.aşağıda linkini paylaştığım ilandaki motorun fotoları benim bu sitede ilgili konularda paylaştığım fotolarıdır.bahsedilen motorla ve ilanla benim hiç bir alakam ve bilgim yoktur.adı geçen sitenin iletişim/şikayet/irtibat telefonu vs.si de olmadığı için şikayette bulunamıyorum.motor almak isteyen kardeşlerimi uyarmak istedim.kanmayın,size yazık olmasın.
https://tr.letgo.com/tr/i/yamaha-xj6-s-diversion_c466a099-beab-4834-9d4f-6655a5251dbd
sağol kardeş,bu sorun o günlerde halloldu.teşekkürler.
Yedek parça sıkıntısı yoktur. Yamaha FZ6'larla aynı şeyleri kullanıyor. Yurt dışından cmsl.com parça temini de kolay.
3.5 litre çok iddialı bir rakam ben zannnetmiyorum 4-4.5 litrelere kullanabilirseniz bile bence mucizehele egzoz varsa çok zor.
Genel motor alırkenki kurallar haricinde dikkat edilecek çok bişey yok.Kronik bir problemi yoktur. Motor bloğu kendini kanıtlamış sorunsuz bir bloktur. Hatta yanlış hatırlamıyorsam FZ6'ların biraz daha evcilleştirilmiş haliydi.
Hocam sormak istediğim 90 la sabit ne kadar yakar?
3.5 litre yakar mı mesela?
Yedek Parça ve yan sanayi parça durumları masrafları nasıl?
İkinci el bu motordan almak istesem nerelere dikkat etmeliyim?
Yedek parça sıkıntısı yoktur. Yamaha FZ6'larla aynı şeyleri kullanıyor. Yurt dışından cmsl.com parça temini de kolay.
3.5 litre çok iddialı bir rakam ben zannnetmiyorum 4-4.5 litrelere kullanabilirseniz bile bence mucizehele egzoz varsa çok zor.
Genel motor alırkenki kurallar haricinde dikkat edilecek çok bişey yok.Kronik bir problemi yoktur. Motor bloğu kendini kanıtlamış sorunsuz bir bloktur. Hatta yanlış hatırlamıyorsam FZ6'ların biraz daha evcilleştirilmiş haliydi.