dostum havalardan dolayı kimse adam gibi süremiyor başlığın durgunluğu bence ondandır. bu arada benelli için biraz daha araştır derim. çoğu kullanıcısı kurtulmaya çalışıyor. bence avusturya ya da japonya civarından pek uzaklaşmayine de karar senin tabi.
Eğer kimse süremiyorsa forumların daha da dolu olması gerekir. Malum insanlar evlerinde falan.. İşin aslı o değil. Herkes Facebook müptelası olmuş. Günübirlik mesajlar ve anlık çözümler. Yazılan şeylerin hiçbir kalıcılığı yok. Yabancıların forumlarına bakıyorum; herkes bir şeyler paylaşıyor. Burada ise varsa yoksa Facebook. Kapalı gruplar ardında, mesajların onaydan geçirildiği bir sistem ve insanlar buna ilgi gösteriyor. Oralara yazılan şeyleri arama motorları indexlemiyor bile. Hiçbir zaman anlayamayacağım bu Facebook sevdasını.
Forumu okurken denk geldiğim için yazdım. Aynı dertten ben de Scarabeo kullanıcısı olarak muzdaribim çünkü.
Edit: Yabancı forumdan kastım Advrider, ktmtalk vs. falan.. Yoksa onların scooterın forumları da ölü (kymcoforum hariç
Son düzenleme: