Bu hususa dikkat edeceğim yeni yakıt alımımda. Işık yandıktan sonra rezerve ne kadar litre benzin kalıyor depoda bilgi erebilir misiniz? Buna göre, atıyorum, 3,5 lt varsa depoda, dolumun 7 lt olması gerektiğini anlar buna göre takip edebilirim.
arkadaşlar en çok tıkırtı arka çamurluğun hava filitresinin arkasında kalan yerden geliyor,çamurluk yukarı aşağı sallanıyor ve debriyaj kapağına vuruyor altına yapışkanlı bantlardan yükseklik yapıp yapıştırdım ,tıkırtıların yüzde 90nı geçti
Tolga bey yapıştırdığınız yer tam olarak neresi mümkünse bir foto üzerinde işaretleyerek gösterebilirmisiniz.
Arkadaşlar, bikaç gün önce scootersever bir arkadaşım, "kaç yıldır motosiklet kullanıyorsun bilirsin, X-City ile X-Max arasındaki farklar nelerdir" diye sordu, malbuşh gibi kaldım.
Aralarındaki farkları başlıklar halinde de olsa sıralayabilecek bi arkadaşımız var mıdır, sayenizde aydınlatayım kendisini![]()
Aynen ön ve arka jant 2.5cm kadar daha büyük ki bencede epey fark yaratır.
Devir saati bence motosikletlerde gereksiz bir aksesuar, belki yarış için faydalıdır bilemem
ama özellikle şehir içi, scooterda falan hiçbir gereği yok, hatta israf.
Bagaj mesela büyük eksikmiş, oysa ki x max ten az da olsa daha yüksek bi selesi var, sanırım lastik büyüklüğünü aralara dağıttılar
2. el fiyatları da bire bir aynı, 300-500 oynuyor en fazla, neden böyle aşırı yakın iki model üretti ki bu adamlar acaba![]()