Ben de şaşırdım 2 yıldır ilk defa bu kadar düşük, ilerleyen günlerde kontrola devam edecegim,
hep 80 le gitmeye razıyım![]()
3.7 lt. Hiç fazla değil. Tüketim sürücüye ve şartlara göre değişir. Fakat ben uzun yolda bile 3.5 lt nin üzerinde yakıyorum. Şehir içi 4 lt civarlarında oluyor. Filtrelerimi de 3000 km de değiştiririm. CBF150 de bile 3lt nin üzerinde yakıyordum. Farklı sürücülerin farklı tüketim yapmaları normaldir.Ben de şaşırdım 2 yıldır ilk defa bu kadar düşük, ilerleyen günlerde kontrola devam edecegim,
hep 80 le gitmeye razıyım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
ama 3.70 zaten aşırı fazla, ben 3.2 cıvarlarında harcıyordum bugüne kadar

@baran.altun yakın bir arkadaşımın 2014 model X-City'sinde de aynaların direksiyon bağlantı yerleri her gun gevşiyor. Can sıkıcı ve güvenlik açısından önemli bir sorun. Daha önce de buna benzer sorunlar okumuştum. Nedenini ogrenirseniz paylaşmanız cok iyi olur.
Saygılar
Aynalardan çok memnunum. Aynaların gidonun dışına taşması sayesinde mükemmel görüş sağlıyor. Gevşeme kolun gidona bağlandığı yerde değil, aynanın kola bağlandığı mafsalda oluyor. Buradaki 3 vidayı sıkınca bir daha da gevşeme yapmıyor. Yani aynalar dandik değil. Durduğu yerde devrilen motorumda ayna kolu yamulmasına rağmen gidon bağlantı yerinde en küçük bir problem olmamıştı.kendimce cevabım şu; yedek parçayı satın alırken satıcıyıda aradım söyledim durumu. ayna çubuklarının metalin pekte sağlam bir metal olmadığını zaman içinde darbeler, Tek silindir motor olmasından kaynaklı vibrasyonlar vs. ile bu durumun gerçekleştiği fikrine ortak kanı olarak vardık. Yani aynalarımız dandik dikkat edinGevşeme içinde birileri bızıklıyordur. arkadaşda arada sırada aynalar ile oynuyordur bundan dolayı gevşeme olur gibi bir kanım var.
Aynalardan çok memnunum. Aynaların gidonun dışına taşması sayesinde mükemmel görüş sağlıyor. Gevşeme kolun gidona bağlandığı yerde değil, aynanın kola bağlandığı mafsalda oluyor. Buradaki 3 vidayı sıkınca bir daha da gevşeme yapmıyor. Yani aynalar dandik değil. Durduğu yerde devrilen motorumda ayna kolu yamulmasına rağmen gidon bağlantı yerinde en küçük bir problem olmamıştı.
merhaba arkadaşlar,
35 yaş itibarı ile 2 seneden sonra bugün 7.motorum olarak 2015 model 0 km siyah x-city alarak aranıza katıldım.anadolu yamaha dan akşam üstü teslim alıp 50 km kadar yol yaptım...ilk izlenimlerim atak ve seri tabi henüz rodaj da 80-90 km hızı geçmedim...amortisorlerin sertliği hariç bi rahatsızlık hissetmedim.tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
xt 660 r dan sonra ekenomik rahat bir scooter arayışlarım
hep x city 250 ye çıktı arkadaşlar.yorumlarınızda benim karar vermemde
etkili oldu diyebilirim.aşağıdaki motoru model/fiyat bakımından
değerlendirirseniz sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibin-den-tertemiz-yamah-xcty-205970816/detay