Arkadaşlar bir cevap gelmedi.Birde şunu sormak istiyorum.Peugeot geopolis 300 hakkında bilgisi olan arkadaş varmı acaba.X city ile kıyaslanabilirmi.Çünkü oda bazı artılarıyla aklımı çeliyor.Artıları bana göre şöyle;büyük yakıt deposu,torpido içinde çakmak soketi,michelin lastikle gelişi gibi.Birde x city'de dörtlü flaşör varmı bilmiyorum ama geopolis te var.Fakat x city nin ise tipi daha göz alıcı ve beni cezbediyor.Marka güvenirliğindede yamaha önde gibi.Özellik olarak çok laf söyleyemem ama süspansiyon konusunda da daha iyi olur gibime geliyor x city.Tip çok mu önemli derseniz oda göreceli bir kavram fakat tabii önemli bence.Tay gibi duruyor motor.Peugeot'da kuşkusuz kaliteli bir makina ve satıcının verdiği bilgiye göre direk fransada üretilip orada montaj ediliyormuş.Uzakdoğu olayı yok üretim ve montaj aşamasında.Bulunduğum şehirde geopolisin 2012 modelinden 24 tane getirmiş bayii ve şu an 3 tane kaldı.İnceleme imkanım oldu ve hoşumada gitti biraz tipi hariç.11.500 Tl.ve hatta biraz daha altında verecekler 2012 leri.Yeni parti gelince fiyat 15.000 tl olacak.Velhasıl kelam ikilem yaşıyorum.Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
Arkadaşlar özür dilerim,birde geopolis 300 ler 4 valf li imiş.Verilen teknik bilgi böyle.X city ler 2 valfli.Bunun seçim yapmamızdaki etkisi ne olmalı.Çok fazla bilgiye sahip değilim maalesef bu konularda.Şimdiden teşekkürler..
Geopolis kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım. X-city de 4lü flaşör yok. X-city kullandığım ve gördüğüm kadarıyla kronik sorunları olmayan kaliteli bir motor. Herkese tavsiye ediyorum. Özellikle büyük tekerleklerinin verdiği sürüş hissi "Asla scootera binmem. Binsemde zevk almam" diyen bana bile zevk veriyor. Kendi türünde hem fiyat hem de kalite olarak olabileceğin en iyisi bence.
İstanbul'dan başlayıp Batum'a kadar devam ettirdiğim Doğu-Karadeniz gezisinde Xcity kendini kanıtladı. Bir başka Xcity kullanıcısı yaklaşık 5000km avrupa gezisi yapmış. Okursan fikir sahibi olursun. Alternatif olarak baktığın motor da muhakkak ki kaliteli bir motordur.