benim motoru aldığımda üstünde 550-600 tl olan orjinal tur camı vardı,rüzgarı kesiyor kışın iyi ancak eksisi artısından çok,o yüzden çıkardım ,orijinal kısa olanın 10 cm uzun olan tipini (füme renk)aldım,yaz kış kullanıyorum ve memnunum,,
tur camının eksisi bana göre,,çok hantal ve kaba görünüyor,motora iner binerken kafamı defalarca vurmuşluğum var,sonra yazın sıcakta hiç çekilmiyor,sonra diyelim motorun ister üstünde olun ister inip ayakta olun, gidondan tutup ileri veya sağa sola itmek gerektiğinde başınız omzunuz çama çatıyor ve size engel oluyor,pratik değil,,
sonra yağmurlu havada tur camı ıslandığından önünüzü göremiyorsunuz,üstünden bakma gibi bir şansınızda yok,inip silmeniz gerek,,silecek takma gibi bir yoluda yok
birde rüzgarda yelken gibi büyük olduğundan,çok rüzgar tutuyor motorun dengesini bozuyor ve hızını kesiyor,rüzgarlı bir havada boğaz köprüsünden bununla geçmek çok zor,son olarakta tur camı yüksek olduğundan alçak bir yerden geçemiyorsunuz defalarca başıma geldi,,ben şahsım adına hiç memnun kalmadım
Nasrettin hocaya keçi boynuzu ikram etmişler ,,bir dirhem bal için bir çeki odun çiğneyemem demiş almamış,
buda o hesap,,kişiye göre değişir ama bence götürüsü getirisinden kat kat fazla
benim cam bu,gidip orda taktırdım
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-14-15-16-yamaha-xmax-momo-design-uzun-cam-koyufume-zeus-60cm-4mm-301091788/detay