saol üstad
:cat: önceki motorum 2014 xmax 250 idi ona çanta ve demirini sıfır alıp serviste taktırdım,onu olduğu gibi satıp 2014 xmax 400 aldım aynılarınıda buna taktırdım,neticede ikiside birebir aynı kasa,,,motor gücü,çift ön disk,koltuk ve jant lastik farkı var sadece ha birde göstergeler farklı 400 ün göstergeleri otomobil tipi
arkadaşlar merhaba,
xmax 250 almak için bayiye gittim. ancak gidon dizlerime çarptı. boy 1.91 cm, gidonu tam tur döndüremiyorum.
büyük üzüntü duydum, bu sorun çıkartır mı? yada gidon boyu yükseltilebiliyormu az birşey? Yada direksiyonun tam tur dönmesine seyir halindeyken ciddi ihtiyaç duyulur mu?
Günaydın, bir de xmax400 de aynalar şasede, 250 de gidona takılı değil mi?
Acaba neye göre dizayn ediyorlar?
Arkadaşlar merhaba ,
2014-2015-2016 yılları arasında xmax 250 abs'de makyaj farkı yok doğru muyum ?? hani 2014de makyajlandı bir daha makyajlanmadı sanırım ??
Bu arada son kasa xmax alınıktır![]()
arkadaşlar merhaba,
xmax 250 almak için bayiye gittim. ancak gidon dizlerime çarptı. boy 1.91 cm, gidonu tam tur döndüremiyorum.
büyük üzüntü duydum, bu sorun çıkartır mı? yada gidon boyu yükseltilebiliyormu az birşey? Yada direksiyonun tam tur dönmesine seyir halindeyken ciddi ihtiyaç duyulur mu?
çok kolay kardeşim ,katoloğa gerek yok,üstündeki sağda ve solda olan orijinal demirlerini söküp çanta demirini aynı şekilde söktüğün demirlerin yuvasına oturtup bağlıyorsun,zaten toplam 4 cıvatası var,çok basitxmax topcase demiri montajı ile elinizde katolog veya video varmı arkadaslar ben kendim yapmayı deniycem çantam henüz elime ulasmadı ama varsa yol gösterebilir
çok kolay kardeşim ,katoloğa gerek yok,üstündeki sağda ve solda olan orijinal demirlerini söküp çanta demirini aynı şekilde söktüğün demirlerin yuvasına oturtup bağlıyorsun,zaten toplam 4 cıvatası var,çok basit
Arkadaşlar Xmax 250 abs almak üzereyim. Fiyat için konuştuğum bir bayiden aksesuarlarla ilgili ciddi indirim oranı aldım. Sizce başlangıçta hangi aksesuarları seçmeliyim. Mutlaka alın dediğiniz aksesuar hangileri?
Benim aklımdakiler:
-Bacak koruma
-Sissy bar
-Ön konsol çantası
-Branda
Sissy bar yerine çanta almak daha mı mantıklı olur acaba?
Arkadaşlar Xmax 250 abs almak üzereyim. Fiyat için konuştuğum bir bayiden aksesuarlarla ilgili ciddi indirim oranı aldım. Sizce başlangıçta hangi aksesuarları seçmeliyim. Mutlaka alın dediğiniz aksesuar hangileri?
Benim aklımdakiler:
-Bacak koruma
-Sissy bar
-Ön konsol çantası
-Branda
Hocam nedenini bilmiyorum ancak serviste benim sele alti havuzu da soktuler takmak icin.
[/URL]bu şuna benzemiş,,sex yapmanın tarifini isteyene, pantolonu çıkart dememize gerek varmı,,tabiki sana engel olan şeyi sökecen veya çıkaracaksın
arka çanta demirini sökmek ve takmak için sökülmesi gereken cıvataların resimlerini sarı daire içine aldım,,önce bagaj havuzundaki 5 adat cıvatayı söküp havuzu kolayca yerinden çıkarıyorsunuz,havuzu sökmemizin nedeni resimde görülen çanta demirini veya orijinal kendi demirlerini yukarı doğru çıkarmak gerekeceğinden,bagaj havuzunun kenarlarına değmesi,,,sonrasında yanda işaretlediğim demirin cıvatalarını söküp takabiliyorsunuz,demiri taktıktan sonra havuzu yerleştirip cıvatalarını takıp sıkıyorsunuz,çok kolay
bunuda yapamayacak arkadaş varsa istanbuldaysa bana telefon etsin yanıma gelsin ben 5 dakikada takayım sevabına
not sisi bar en arkadaki iki cıvataya takılıyor,komple havuzu sökmeye gerek yok
[url=http://hizliresim.com/PMQPYQ][url]http://i.hizliresim.com/PMQPYQ.jpg[url][/URL]
Benim aklımdakiler:
-Bacak koruma
-Sissy bar
-Ön konsol çantası
-Branda
bişey değil hocam,,yanlız bu size değil zehiradam adlı arkadaşa lazım fakat ortalıkta yokAçıklayıcı olmuş, eyvallah![]()