tşk,tahminim doğruymuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
fuar davetiyesini nerden ele geçirdinizl:
250 lik ve 400 lüğün bakım aralıklarının farklı olacağını aklıma getirmemiştim. Ara bakımlarda yapılan işlemler de farklıdır muhtemelen.
Bu arada Yamaha'nın 1.000 KM sonrası bakım ücretleri nedir? (1.000KM 100 TL sanıyorum)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
Arkadaşlar merhaba ,
Yıllarca süren motosiklet serüvenimi 2011 yılında motosikletimin zincirini yağlarken sol baş parmağın ucunu uçurmak süretiile ara vermiştim. Sonrasında araya giren bazı sebepler yüzünden uzak kaldım. 18 şubat itibarı engelleri aşarak ve çok temiz bulduğum 2006 model 7950 km yamaha majesty ile aranıza katılmış bulunuyorum. Aslında X max 400 alacaktım ama bana bacak boyu biraz dar geldiği için bunda karar kıldım. Bu yazıyı da bu yüzden buraya yazdım inşallah hatalı birşey yapmamışımdır.
Herkese saygılar sevgiler.
Umut
Hocam eski sahibi motoru hiç kullanmamış anlaşılan
Bu arada motor temiz olabilir ancak yıla bağlı olarak malzeme ömürlerinde sıkıntı çıkabiliyor, özellikle ilk zamanlar güzel bir bakımdan geçirip öyle kullanın
Tekrar hayırlıs olsun.