hangi gişeler , metrobüs turnikeleri mi?
motorunuzda herhangi bir değişiklik var mı BMC hava filtresinden başka ? (varyatör, egzos vs.)
bmc hava filtresi,akrapoviç var sadece
evet metrobüs durağından itibaren
hangi gişeler , metrobüs turnikeleri mi?
motorunuzda herhangi bir değişiklik var mı BMC hava filtresinden başka ? (varyatör, egzos vs.)
arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. ama hala karar veremiyorum. 2. el olarak 250abs modeline ve 400 standart modeline bütçem elveriyor. performans mı güvenlik mi arada kaldım. (bu arada evet motor deneyimim oldukça fazla. abs li ve abs siz bir çok motor kullandım. ama şu güne kadar hiç scooter kullanmadım. scooterların genel olarak yol tutuş, fren ve viraj kabiliyetleri konusunda hiç deneyimim yok.)
Tucano Urbano R167 model diz örtüsü takmıştım hafta sonu. Sonuç tek kelimeyle mükemmel. Eskiden eve geldiğimde 2 saatte zor ısınan bacaklarım şuan hiç üşümüyor. Tavsiye ederim.
kardeşler xmax 250 ile r25 arasında gidip geliyorum. 2 sinin de üzerine oturdum. r25 sanki benim için yapılmış gibiydi. ama xmax ın selesi çok yüksek geldi boy 175. pcx150 ve pulsar200 kullandım uzun süre ama şu an kararsızım. bi el atın bana![]()
Arka lastiktedi çamurluk üstündemi geliyor yoksa sonradan mı aldın.
Gönlüm r25 mantığım xmax diyor valla. ama xmax, pcx ten sonra çok heybetli ve yüksek geldi xmax ile ilgili tek endişem sele yüksekliği.genelde tek kişi geziyorum 100 km gidiyorum tek seferde , şehir dışına çıkıyorum.pulsar kullanırken çanta file falan idare ediyorduk ama bagaj sıkıntısı çekmedim değil.
kafamda deli sorular
Arka lastiktedi çamurluk üstündemi geliyor yoksa sonradan mı aldın.