Elektrik aksamına extra takılan birşey bile olsa garanti dışı bırakıyor Yamaha.
Elektrik aksamına extra takılan birşey bile olsa garanti dışı bırakıyor Yamaha.
Xmax da sıkıntı yok senin kullanmanda var bende eski Xmax ci olarak bir önceki motorum cbf1000 idi hep yarım gaz kullanmaktan benim de motordan koku geliyordu,Arkadaşlar herkese iyi günler.
sıfır x max 250 aldım. Hergün göztepe-kabataş arası işe gidip geliyorum. Şu anda 1600 km oldu. Kitapta yazan rodaj kurallarına tamamen uydum diyebilirim. Daha önce zzr1100 üm vardı. ilk defa scooter kullanıyorum. Yıldız yokuşunu çıkarken haftada 1-2 gün yokuşun sonuna doğdu debriyaj balatası kokuyor. köprüye girince kesiliyor fakat bu çok canımı sıktı. debriyajda kaçırma falan yok önceleri yeni makine muhtemelen ondandır diye düşünüyordum fakat hala devam ediyor. neden olmuş olabilir bir fikri olan varmı?
Çok teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba,
2013 xmax250 (Abs, eski kasa) motosikletim için 20.000 bakım yaklaşıyor. Yakın zamanda 20.000 bakım yaptıran oldu mu? Neler değişiyor/yapılıyor, rakam ne çıkıyor. Garanti bittiği için yine de bu bakımda yetkili servisi tercih etmeli miyim? Tşk
dostlar,arkadaşlar herkese merhaba.
Ben de x max 250 motorumun önüne led sis farı ve arkaya ek f1 led stop taktırmak istiyorum.
Ayrıca kafamda bir de elcik koruma taktırmak var. Acerbis'in modelleri hoşma gidiyor fakat enduro marketi arayıp sorduğumda modellerinin x max için uyumlu olmadığını belirttiler. Ama kadıköy'de bir xmax de takılı görmüştüm, çok da güzel duruyordu...
Sis farı ve arka led için ersoy motordan daha önce 500 TL fiyat almıştım, bana bira fazla geldi açıkcası. Sizin tavsiye edeceğiniz bir yer varmı acaba bu işleri yaptırabileceğim. Bu arada yetkili servis olursa bunları yaptırmam garantiyi etkiler mi?
Teşekkürler.
arkadaşlar bugün xmax 250 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Yalnız aldığım motorda sissy bar takılı ve ben topcase takmayı düşünüyorum. Fakat aklıma takılan bu sissy barı çıkarınca oraya takılması gereken grenaj parçası var mı? Çünkü aldığım kişiye sorduğumda bayiden böyle aldım, oranın parçası verilmedi dedi. Benimde aklıma takıldı bu olay.
Yani oraya takılan bir grenaj var :/ çantayı da artçı tutma barlarina takıyorlar. Demek ki ilave olarak kuyruk grenaji almam gerekecek.Sissy bar çıkarılıp hiç bir şey takılmazsa kuyruk grenajı takılıyor.
Arkadaşlar bugun motoru kontrol ederken farkettim ki, varyatörün yağ tahliye hortumu yerinde sabit değil ve janta inceden sürtüyor sabitleyecek bir yerde yok burda bir tuhaflık yok mu?