Hocam tur camı çok yakışmış güle güle kullanın. Bende aynısından taktırmayı düşünüyorum. İzmir de yetkili servise gittiģimde görmüştüm birkaç ay önce, forumda da hiç denk gelmemiştim bu camdan kullanana ve yoruma.450 tl gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Siz ne kadara aldınız? Birde boyunuz kaç acaba, benim ki 1.84 ona göre bir karşılaştırma yapıcam. Bu üzerinden çıkan plastik vidalar yerine paslanmaz çelik olanları ve sabitleme için cırtları servis mi temin ediyor yoksa siz dışardan ekstra mı aldınız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
Hayırlı uğurlu olsun motorunuz. Bu selenin yukarı atmaması bende ve sanıyorum daha bircok x max de de var.Yakında 4000 km bakıma gidicem garantiden yapıp yapmadıkları ile ilgili bilgi veririm. Evet 400 lukler yere bir hayli yakın kaldırımlar da kollamak gerek.
@Evrenalpar,Hayırlı uğurlu olsun ama xmax 400 ler 250 liklere göre yere 2 cm daha yakın,ama ben kaldırıma da çıkıyorum iniyorumda benim ki sürtmüyor ama neresi sürtmüyor
grenaj sürtmüyor,kaldırıma inerken veya çıkarken veya tümsekten geçerken sürten parça
İkili ayaklık o yüzden zararı yok gönül rahatlığıyla sürtebilirsiniz.Hatta ben virajlarda dâhi ikili ayaklığı yere sürtürerek dönüyorum.
Motorun yanındaki diz korumalar bende de var kesinlikle motorun aerodinamiğini etkilemiyor ben motoru limitlerinde kullanıyorum 160 Km hızda bile stabil şekilde gidiyor,
Artı o aparatların çok faydası var rüzgarlı havalarda ayaklarınızda rüzgarı hissetirmiyor,
Bu selenin açılmaması bende yok yalnız ben sele altını ağzına kadar dolduruyorum o yüzden anahtarla çevirince atmıyor,bir elimle seleye baskı yapıp bir elimle de anahatarı çeviriyorum.
Farların ikisinin yanması olabilir tabi ki de konjeköre çok yük bindirir,onun yerine xenon takman çok daha faydalı olacaktır.Tabi bu benim şahsi görüşüm.
@Deepdish,tur camını bir arkadaşımızdan aldım,kendisi motorunu sattığı için elinde kalmış onun camını da almak bana nasip oldu,200 TL ye aldım.Motorun üzerindeki plastik vidaları tur camını takarken muhakkak değiştirin,bu çelik vidaları ve plastik sonumları herhangi bir otomobil yedek parçacısından veya nalburdan alınabilir ama paslanmaz olmalı buna dikkat edin ama tur camını takmak inanın çok kolay zaten kafa grenajın üstünde ki kapak çok rahat çıkıyor o kapağı çıkarttıktan sonra akünün olduğu bölüme ulaşıyorsunuz camın vidalaları da orada.
Kitapçıkta akü ile ilgili bölümde kapağın nasıl çıkartılacağı var.
Çırtları ise neden taktım onu da söyleyeyim camın üzerinde sağ da ve solda 3'er tane delik var bu delikler den ikisinin karşılığı var fakat sondakilerin karşılıkları yok ama delikleri var,
Bende oraya çırt uyguladım çok sıkmadım ama yeteri kadar sıktım.
Sonuçta camında esnemesi gerekiyor,
Benim boyum 1.80.