Arkadaşlar merhaba,
Kymco Agility'mi büyütüp Xmax'e geçmeyi düşünüyorum.
Birkaç konuda bana yardımcı olursanız çok sevineceğim:
Bu motoru genel olarak tavsiye eder misiniz?
Kronik sorunu sanırım bir tek şu akü bitirme olayı. Başka nelere dikkat etmem gerekir? Bakım aralıkları nedir, bakımlar/parçalar pahalı mı?
İkinci elde kaç km'den itibaren dikkatli olmak lazım?
İstanbul'da, Anadolu yakasında yeni alacağım motora ekpertiz yapabilecek iyi bir servis biliyor musunuz? Normal bakımlar için nereyi tavsiye edersiniz?
Şimdiden çok teşekkürler...
bws den xmax e geçtim,
genel olarak tavsiye etmeyeni bu konuda yazmaya devam edeceğini sanmıyorum
akü bitirme olayı kısa mesafe gidip gelirsen benim gibi sorun olabilir.bir röle ile çözülyo.
bakım aralıkları 3000kmde bir yağı değişiyor.bir öncekini ben değiştirdim bi sonrakinde bakıma sokacağım 20bine geldi.yağ filitresi yok altta mıknatıs var o tutuyor parçaları.hava filitresi 40 50 civarında.fren balatalarının orjinali 100 lira civarı,yan sanayi 45 lira.varyatör kayışıda 80 100 civarı olması lazım ama bunları hep uzun kmler kullanabilirsin.9binde arka balata 10binde hava filitresi 15binde kayış 17binde ön balata 19binde arka 2.balata..bu parçaların değişmiş yada değişecek olmasına dikkat etmelisin.
ön çamurluk 83,far grenajı 130 yan orta gri grenaj 70 arka yan grenajlar 66 egzos koruma kapağı 80 arka tutamaçlar 70 euro..
en sevdiğim yanları devasa bagajı,orta devir torku,homurtusu,frenleri
en sevmediğim yanı yere yakın olması bazen bws den kalan atlayıp zıplama isteği sözkonusu değil.zaten kitabında adamlar ilk sayfada yazmış:asvalt için tasarlanmıştır diye.
ist.hakkında Ümmet abiden alıntı yapayım :
ist yaşıyosan küçükküyde kardeşler motor var salim usta,ona bi göster kesin sonuç alırsın.tel veriyom
02125354027