geçen farkettim arkadan ses geliyordu. meğer arka çamurluğun ekzost tarafındaki bağlantı somunu gevşemiş ve düşmüş :0
bi tane ayarlayıp taktım
bi tane ayarlayıp taktım
Ben de bugün itibariyle 2012 model bir X-Max 250 sahibi oldum, hadi hayırlısı
Bu göstergede dış sıcaklık ve saat aynı anda göstermiyor mu?
0-3600 km boyunca yakıt ortalamam tam 3 lt/100 km.
Kafanızı takmayın buna, satarkende aynı olacak çünkü. Aşağı yukarı aynı yollardan geçmişiz, ben de 125 kymco super 8 den sonra 125cc commuter kullandım, 3 sene sonra bu işin tehlikeli olduğuna karar verip x-max aldım. Sizin tüm isteklerinizi karşılar ve daha güvenlidir, bütçeniz uyuyorsa düşünmeye gerek yok.Evet xmaxin 2.ellerine cok istiyorlar, yine en iyisi commuterlar sanirim.
herkese selamlar,
daha önce de yazdığım gibi bazı özel sebeblerden dolayı motorumu satmak zorunda kalmıştım.sahibinden.com aracılığıyla 12.000 tl ye sattım.istemeyerekte olsa bir süre ara vermemiz gerekti.tabii bazı kurnazlar paraya ihtiyacım olduğunu düşünüp komik rakamlar teklif ettiler.dikkate dahi almadım.mesajlara cevap vermedim ve ilanımı mesaja kapattım.ciddi olan zaten arar . mesajla olmaz bu işler.sonucta motorun bir değeri var ve gercekten almak isteyen zaten hakkını veriyo.şu ana kadar kullandığım arabalarda da motorumda da hep titiz olmuşumdur.o yüzden satarken üzülmüşümdür.şu anda tek tesellim motorumu benim kadar titiz birine satmış olmam.herkese kazasız sürüşler dilerim.
Yanımdan geçenlerden gördüğüm kadarıyla hiç de öyle değil, hele gürültüsü??yok 120-130 a kadar bmwde titreşim yokmuş... sonrasında varmış... ama konfor olarak her ikisini de kullanmadım ama muhtemel ki xmax daha iyidir.. teşekkürler
merhaba 3 mod derken bunun süspansiyonu 3 modlumu öyleyse süper olmuş sol cep ötebilir oraya dediğiniz gibi bi karton veya sünger sıkıştırılabilir bendede 250 vardı onu sattım 2 ay önce sonra araba aldım biraz kendimi topladıktan sonra yılbaşında 2014 xmax 400 abs li almayı düşünüyorum hepinize kazasız belasız sürüşler saygılar...Öncelikle ne yazık ki istanbuldayım... ön ses 400 de yok bir tek kilitli olan sol cep var ordan bazen ötüyor içine biraz karton koydum o da geçti...Süspansiyonları harika 3 moduda baktım normal mod gayet yeterli... ön 28 arka 32 bar havada buna dikkat ettikten sonra gayet rahat bir sürüş sağlıyor... şayet imkan varsa alın ben çok memnunum...250 den sonra motor kullandığımı hissediyorum..size de kazasız belasız sürüşler dilerim
---------- Post added at 04:50 ---------- Previous post was at 04:45 ----------
Öncelikle ne yazık ki istanbuldayım... ön ses 400 de yok bir tek kilitli olan sol cep var ordan bazen ötüyor içine biraz karton koydum o da geçti...Süspansiyonları harika 3 moduda baktım normal mod gayet yeterli... ön 28 arka 32 bar havada buna dikkat ettikten sonra gayet rahat bir sürüş sağlıyor... şayet imkan varsa alın ben çok memnunum...250 den sonra motor kullandığımı hissediyorum..size de kazasız belasız sürüşler dilerim