dou147' Alıntı:ben motorlara yaklaştıkça onnar bende kaçıyor sağ olsunr:
x-max ın fiyatı 8650 ytl olmuş alanlara hayırlı henüz alamayanlara geçmiş olsun :salut:
arkadaşlar acaba sizler kaça almıştınız motorlarınızı ?
tekirdağ' Alıntı:BEN 7400 YTL YE ALDIM ÇANTAYLA BERABER 7750 ÖDEDİM BAYAA ÇETİN BİR PAZARLIKTI GECE SAAT 22:30 DA ALDIM ANCAK...
okan4037' Alıntı:beyler baslıgınız hıc ıslek degıl kımse bısı yazmıyor:farao:
scootercı' Alıntı:evet xmax ilk arızasını yaptı
e naapçaz şimdi dedim garantinin bu sorunu kapsadığını ama ellerinde bu parçadan olmadığını geçenlerde aynı sorunla birinin daha geldiğini ve ononda parça beklediğini söylediler...
beldeyama'ya bildirceklermiş ve ondan parçaların gelmesini beklicekmişiz , artık nezaman gelir bilemem...
scootercı' Alıntı:evet xmax ilk arızasını yaptı
ÇOK GEÇMİŞ OLSUUN....İNŞALLAH BİZİMKİLERDE OLMAZ..YOKSA T.DAĞ DAN GELE GİDE YANARIZ VALLA...
kelsinus' Alıntı:Arkadaşlar x-max'ın dijital göstergesinde 4000 km'yi gördüğüm anda yağ uyarısı görüntülenmeye başladı.Oysa 3000 km bakımına verdiğimde yağı değişti.Acaba her 3000 km'de bu uyarı otomatik olarak mı gösteriliyor?Bilginiz var mı?
okan4037' Alıntı:beyler baslıgınız hıc ıslek degıl kımse bısı yazmıyor:farao:
chaos106' Alıntı:Benimki de 3bin km'ye geliyor.Henüz bi problem yaşamadık,lakin sanırım benimki biraz fazla yakıyor,bir depo ile sadece 290 km. yaptım sizce bu normalmidir ? arkadaşlar sizinkiler bir depo ile kaç km. yapıyor ?
kelsinus' Alıntı:Arkadaşlar x-max'ın dijital göstergesinde 4000 km'yi gördüğüm anda yağ uyarısı görüntülenmeye başladı.Oysa 3000 km bakımına verdiğimde yağı değişti.Acaba her 3000 km'de bu uyarı otomatik olarak mı gösteriliyor?Bilginiz var mı?
chaos106' Alıntı:Benimki de 3bin km'ye geliyor.Henüz bi problem yaşamadık,lakin sanırım benimki biraz fazla yakıyor,bir depo ile sadece 290 km. yaptım sizce bu normalmidir ? arkadaşlar sizinkiler bir depo ile kaç km. yapıyor ?