50 metre ileride bankamatik için durmuştum o gün
Biraz geride bi' kamyon vardı. Açıkta kalan demirleri taşıyordu. Onun yanından geçerken nasıl tedirgin oldum anlatamam. Bir tanesi düşse direkt saplanır bir yerine insanın. Polis bunları nasıl görmüyor deli oluyorum yaa. O bölge organize olduğundan yerlerde defalarca metal parçası görüyorum. Direkt lastik patlatmaya davetiye çıkarıyorlar. Bu arada dikiz aynasında da sen varsın.
https://68.media.tumblr.com/3cbba28a45d50bc972b4f611ce6b6dfa/tumblr_osklv9Z6ap1wrlyogo1_1280.jpg
Bu arada iyi fark etmişin hocam kamyonun taşıdığı demirleri, hakikaten o demirleri öyle tepeleme ve açıkta nasıl taşıyorlar hayret :silent: Bir fırlasa adama mızrak gibi saplanır Allah muhafaza.
Ben kamyon görünce ne taşıdığına bakmasızın geçmeye çalışıyorum, arkalarına çok fena taş atıyorlar çünkü. Bir keresinde kamyon arkasında giderken kamyonun arka lastiğinden bir taş geldiydi resmen mermi gibi
O gün bugündür kamyon arkasından uzun süre gitmem, ilk fırsatta geçip kurtulmaya çalışıyorum.
Videolarına denk geliyordum youtube da "Trafikte kamerama takılanlar" , o gün yanından geçerken sen olduğunu bilmiyordum ama bende kadraja girmeyi başarmışım sonunda :thumleft:
Son düzenleme: