Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bu başlıktaki neredeyse tüm mesajları okudum. Bende X-Max 250 almayı planlıyorum. Daha çok şehir içi kullanım ve 2 haftada bir Söke-Denizli arası (180 km) gidip gelmeyi düşünüyorum. Şüphesiz ki şehir içi için harika bir motor. Merak ettiğim konu bu 180 km'lik yol için sizce X-Max uygun mudur? Yani bu mesafede bir yol sıkar mı daha büyük bir şeyler tercih mi etmeliyim. Yol tecrübesi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum.
Birde malum yeni yıla 1,5 ay kaldı. Bekleyip 2016 almak daha mı mantıklı, 2016 olursa arabalardaki gibi fiyat artar mı? X-Max Iron Max çıkmış arada ki 2000 TL fark değer mi?
Cevaplarınız için teşekkürler.
Ben olsam fuarı bekler o zaman almaya çalışırdım, hem 2016 olur hem bir miktar indirim olabilir. Ironmaxi geçen 20bin bakımdayken inceleme fırsatım oldu, selesi benim almış olduğum spor seleden biraz daha yumuşak olmuş, dizayn aynı ancak biraz daha yumuşatmışlar, ön fardaki parklar 400lerdeki gibi LED olmuş, bir kaç ufak ayrıntı daha var o kadar. Tercih meselesi tamamen. Bence 250 işinizi görür, 400lere nazaran daha sarsıntısız ve fit motorlar, kaldı ki ben 600RR'ımla istanbul otobanında bile 128km ile radar cezası yemiş biri olarak, artık şehirlerarası yollarda da bu radar vs devletimiz için ciddi bir gelir kapısı olduğundan dolayı hız limitlerine mümkün mertebe uyularak gidilmesini düşünmekteyim cebimiz açısından. E zaten basamacayaksak neden yüksek cc?
Bu arada servisteyken kardeşler yamahanın Jcostalı xmax 250sini kullandım, deli gidiyor, 40000'e geldiğimde Allah nasip ederse kayış debriyaj değişeceği zaman direk geçmeyi düşünüyorum. V kayışı da bizim orjinal kayıştan hem daha sağlam hemde 70 lira daha ucuz.