Yamaha VMAX – 2012 Model (Foto Galeri)

d. diavel'den üstün olabilir, ama daha güzel olamaz :)

Arkaşlar Dün Akşamdan Beri Yazayımmı Yazmıyayımmı Diye Kararsız Kaldım Ama En Sonunda Yazacağım
Ben Mersinde VMAX Gördüm Mezitli Işıklarının Önünden Geçiyordum Çok Tuhaff Bir ses Geldi ne SüperSport Nede Cruiser Sesine Benziyor du ama Böyle Kulak Dolduracak Bir sesdi Sanki Cehennem Habercisi Gibi Birde baktım Ki Yamaha VMAX O sırada da ışıklar Yeşil Yandı Plakasını Bile Göremedim O kadarki Hızlı Kalkdı . Acaba Benmi Yalnış Gördüm Ki Yalnış Görmedim Yoksa Bu Motosiklet Gerçekden O kadar Hızlı Kalkıyormu
Şöyle Söylim Işık Yeşil Oldu Araçlar Daha Kalkmadan Baaaaağğğnnnnn Diye Bir ses geldi bir baktım Diyer Işıklarda ..........
Gören Varsa Onaylıya Bilrimi Acaba Kendi Kendime Şaşırıyorum Olurmu, Olabilrmi Dİye

Offff Yamaha döktürmüş. Çok karizma motor. Spor tarzını da taşıyor. Süper. Beğendim...

valla ben hiç görmedim çalışan bir vmax. bayiide duranı gördüm ama 200 hp yani kalkar mı kalkar

Vallahi Hocam Mersin Adana Otabanı Meşhurdur Ve Mersin Erdemli SüperSportlar Paso Yarıştalar Orada Ama Ya Öle Böyle Değildi Kalkışı tabiri caizse Uçtu O kadar Söylim Yani O ağırlıkdaki Bir Motosiklet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar