yamaha virago 535 almak istiyorum

arkadaşlar uzun süre klasik bmw kullandım. Şimdilerde motorum yok.Zincirli motor ve çin malı motor almak istemiyorum. Tip olarak viragolar hoşuma gidiyor. 3000-4500 Tyl arasında temiz bir virago 535 almak istiyorum. Coğu kimse motoru açılmışsa yani rektefiye görmüşse randıman alamazsın diyor. Doğrumu bilmiyorum. benim viragolar hakkında fazla bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Valla benim venox var cruiser. çin malı değil ve kesinlikle 250 cc cruiserlar arasında kalite gösteriş fiyat ve performans olarak 1 numara.. aslında anlatmama gerek yok... 6000 bin son fiyat

Sahibinden com'da ilanı var. düşünürseniz 13558102 nolu ilandan bakabilirsiniz.

2000 li yılların başında olsaydık hiç kaçırma derdim ama viragolar yaşlanmadımı biraz???Yıpranmamış az km yapmış temiz bulduysan gene kaçırma derimde zor sanki:silent:

2000 li yılların başında olsaydık hiç kaçırma derdim ama viragolar yaşlanmadımı biraz???Yıpranmamış az km yapmış temiz bulduysan gene kaçırma derimde zor sanki:silent:

abi doğru söylüyorsunda napalım paramız ona yetiyor. Ddeğim gibi çin malı motor almak istemiyorum. Görüyorum motorları hepsi 1-2 yılda dökülmüş. şunun şurasında piyasaya çıkalı kaç gün oldu ama hepsi dökük. Bundan önce hep klasik bmw lere bindim 1950-1960 model bmw lre artık onlarla uğraşmak istemiyorm. basınca çalışacak bir motor yolda bırakmayacak, sorun çıkartmayacak bi motor arıyorum. Tip olarak viragolar hoşuma gidiyor. Bu tipte ve bu fiyatlarda tavsiye edeceğiniz motor varmı?

BEn Kore malı Hyosung GV250 liyi tavsiye ederim.22000 km de sattım ve bir gün olsun beni üzmedi.Sonucundada GV650 ye geçtim zaten.GV250 yi hem görsel hemde performans olarak inceleyin lakin tabiki 535 kadar torklu değil ama 29 hp de yabana atılcak bir güç değil.2. el fiyatları 4000den başlıyor az km ve temizleri 5000 tlyi bulabiliyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar