Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:silent: yani cidden öyle bir durum söz konusu bende bir iki güne kadar herhangi bir aksilik çıkmazsa kız gibi bir virago 250 sahibi oluyorum paylaşmak istedim arkadaşlar çok heyecanlıyım .ayrıca oskican motorla ilgili henüz fazla bilgim yok ama merak ettiğin şeyler varsa motoru alacağım arkadaştan öğrenebilirim , umarım güzel bir motor bulursun
:silent: yani cidden öyle bir durum söz konusu bende bir iki güne kadar herhangi bir aksilik çıkmazsa kız gibi bir virago 250 sahibi oluyorum paylaşmak istedim arkadaşlar çok heyecanlıyım .ayrıca oskican motorla ilgili henüz fazla bilgim yok ama merak ettiğin şeyler varsa motoru alacağım arkadaştan öğrenebilirim , umarım güzel bir motor bulursun
ya hocam temizini nerden bulucam bilmiyorum arıyorum ama yok olmadı çin malı alıcam bi tane.. sen nerdesin? birde bu motorların yakıt olayını araştırdın mı ne kadar yakıyormuş km de?
valla bir ybr nin yanında yakıyordur da yakıyordur harhalde çünkü bana başta onunla başla dediler hakkatten çok az yakıyo alet.kilometre olayına girmedim ama dediğim gibi az yakmıyordur herhalde ama benim virago da karar kılma sebeplerim 1)alet sağlam alet 2)üzerindeyken bir acemi olarak bana güven veriyo 3)sürüşü de yüni başlayan biri için çok rahat ve kolay 4)tipi de çok güzel tabii v.s. yani yakıt önemli tabii benim içinde ama aradığım motor ve güvenlik virago da var.mesela junlin ler var ve bu motordan memnun olmayan çok insan duydum kaliteli mal alcaksın yoksa aradaki farkı sanayi de kapatıyosun anladığım kadarıyla , çin malları dersen ilk önce bende ucuz diye seyhan 250cc almayı düşündüm ama bana yaklaşma dediler ya para durumun müsayitse hiç düşünme sabret vazgeçme değilse al o çin mallarından şansını dene sonuçta o motorları da kullanan insanlar birsürü bu arada ben ortalama bir ay aradım bulabilmek için sabret sen bende duyarsam görürsem haber veririm.
valla hocam benimde durumum seninkinin aynısı ama temiz 250 viragoyu nerden bulucam 1 aydır bakıyorum yok.. şimdi keeway superlight 150 var onu düşünüyorum ama o da 150 cc bir tek o düşündürüyor beni 250 olsa direk alıcam yani.. dediklerinde haklısın tabi ama napalım şartlar.. valla bulursan iyi olur sen aldın mı motoru kullanıyormusun?
oskican aldım gözüm ama henüz trafik konusunda tırsık olduğum için evin çevresinde falan turluyorum daha iki gün oldu zaten sabah nasıl kalktığımı ben biliyorum :flower: :queen: :flower: bu arada motor fazla yakmıyomuş 20 tl ye 200km gidiyosun bak ben hala sorup soruşturuyorum başlangıç için en iyi motorlardan birini aldığımı söylüyo insanlar tekrar söyleyorum acele etme iki ay sonra al ama istediğin motoru al.bide sanırım 2. el piyasası bir ay sonra falan hareketleniyomuş daha çok şansın olur herhalde bahsettiğin motor hakkında da bilgim yok valla neyse sana kolay gelsin herhangi bir konuda durumu neticeye bağlarsan haberimiz olsun bu arada daha önce söylediğim gibi bende birşey duyarsam haber vericem kolay gelsin tekrar
ccbbdd, abicim sana benim kanuniyi vereyim bide 3000 ytl nakit he de bitsin bu iş kanuni 125 +3000=5500 ytl YAPAR DÜŞÜN TAŞIN ...... İŞİN Hasan abindenm selamlar sevgiler :queen: :bounce: :thumleft:
Arvasi3, yok asla kabul etmez kendisini yakından tanıyorum :joker: :cherry:
satıcağından söylememiştir zaten bana inat yapmak için yazmıştır onu :queen: r: :salut:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hasan abi, 34BPY barış üzerinde 1. dereceden hak sahibi bir şahsiyettir :king: . ayrıca abi bu arada çocukların sayısını tespit ettinmi? (hala aklıma geldikçe gülüyorum, çok yaşa emi :mrgreen: )