yamaha virago 250

Yamaha Virago 250 Güzel Seçim en Azından Alışma motoru yaparsın ondan Sonra virago 535 belki 600 lük drag star la devam edersin. benim bi arkadasım aldı ilk motoru dragstar 600 dü döndüremiyordu bile motoru korkudan zaten 2 hafta sonra pert oldu motor . .. neyse sesiğim gibi alısıncaya kadar virago 250 güzel ve sorunsuzdur. . . hayırlı olsun. . .

ChatnoiR' Alıntı:
hasan abi, 34BPY barış üzerinde 1. dereceden hak sahibi bir şahsiyettir :king: . ayrıca abi bu arada çocukların sayısını tespit ettinmi? (hala aklıma geldikçe gülüyorum, çok yaşa emi :mrgreen: )
:mrgreen: haksahibi olduğum tartışılır :p

Arvasi3' Alıntı:
ccbbdd, abicim sana benim kanuniyi vereyim bide 3000 ytl nakit he de bitsin bu iş kanuni 125 +3000=5500 ytl YAPAR DÜŞÜN TAŞIN ...... İŞİN Hasan abindenm selamlar sevgiler :queen: :bounce: :thumleft:

abicim iyi güzel diyorsunda,ben diyorum motoru büyütecem sen diyosun crossa bin,,yok abi cruiserciyim ben, :cherry: sen senin motoru başkasına sat gel anlaşalım :king:

34BPY' Alıntı:
Arvasi3, yok asla kabul etmez kendisini yakından tanıyorum :joker: :cherry:
satıcağından söylememiştir zaten bana inat yapmak için yazmıştır onu :queen:
:pr: :salut:

burdada kavga çıkar hadi :jocolor: :pr: :pr: ,,satıyorum büyük motorla daha rahat gezeriz işte fenamı :queen:

ccbbdd, yok ben sana kızdım :pale: ben yamaha viragoyu coook sevdimm ondan ayrılmak istemem :flower: :pr: arka tarafı rahatsızda etse ayrılamam ondann :queen: satıcaksan bana satt baskasına gitmesinn :cherry: :rendeer:

Arvasi3, hasan abi gel bu motoru kimse almıyo bana sat 1000 ytl ye ama anlaşırsak alırım bide görmem gerek :queen: :cherry:

ccbbdd, sen yanmışsın kardeşim o motoru biraz zor satarsın (gaz verelim biraz hın hın) :pl:

explorer, ben olduğum sürece zor evet haklısın bak barış nasılda anladılar :mrgreen: bizim işimize yarıyo bence hiç anlamı ve gereği yok büyütmenin diymi arkadaşlar :cat: yani çok yol yapmıyo nede olsa :silent:

34BPY, valla ccbbdd kerpe gezisindeyken hiç ağzından düşürmüyordu. :p yok 535 alıcam şunu alıcam bunu satıcam. vallahi ben bilmiyorum ama sana bir sörpriz yapabilir :pl:

explorer, bende ona sörpriz yaparım o zaman ne diyim yani :cherry: o öylle arada hayal kurmayı seviyo sadece bu hayalini sizinle paylaşmış olmalı :mrgreen: evet bu olmalı sebep :cat: ne kadar da hayalci bu cocuk ya hay allah :bounce:

uykusunda bile motoru satıcam 535 alıcam diye sayıklıyordu :p (bu külliyen yalan oldu yalnız) şaka bir yana bence çocuğu fazla kısıtlama bırak alabiliyorsa bir 535 alsın sen de pişman olmazsın gerçekten :)

explorer, asla olmaz gereksiz böyle bişey alırsada bilemem ..neden biliyomusun metehan abi küçücük scoter yla polonezköye geldi gözükmüyodu motoru o derece ...önemli olan bence onun bişiyin üstünde gitmesi değilmi sizin için yoksa görüntümü yada hız yapmakmı önemli :silent: bu aynı araba gibi op zaman bi hissedilir yanı yok ve barışın şimdiki motoru cok ii hersey mevcut bence siz görüntüyü modeli bırakın rüzgarla yolculuk edin önemli olan bu benim için sizin için :silent: .. :thumleft:

bence önemli olan insanın isteği ve onu yerine getirme azmidir. ama bu bir saplantı değil keyif veren bir olay haline getirilmelidir. bazı şeylerde zamanla değişiklik yapmak insanı mutlu eder. bence dünya üzerinde değiştirilmemesi gereken tek şey eş,dosttur. o yüzden bırak istiyorsa ve imkanı varsa yapsın. hem o mutlu olur hem de sen. :) üstelik bu değişikliği görüntü veya hız için yapmadığına eminim. mutlu olmak kendini tatmin etmek için yapacaktır.

explorer, sanırım bu yazdıklarınızı belki motoru aldığı ndan 1 -2 sene sonra okusaydım tamam haklısınız diyebilirdim size ama değil daha cok yeni(4-5 ay) biz burda aslında barışın alıp almamasını konuşmuyoruz ben böyle bi davranışın tümüyle yanlış olduğunu savunuyorum size..maddi gücünü neden tümüyle zorlayarak bişi yaparki bi insan hemde sırf eglence ve tatmin olması için :p bence bi insan mutlu olmak istiyosa bunu daha fazla ödeyerek kendini zorlayarak yapmamalı...BENCE :cherry:

Alpay yürü be kardeş yalnız bırakma beni,nedir bu çektiğim ya şu ölümlü dünyada motoru büyüteyim yine satarım diyorum gerekirse anlatamıyorum.. :pr: 535 ya da shadow alıcam shadow bizim apartmanın girişinden geçmez o zaman 535 alıcaaam...

ben bu motosiklet.neti ne yapayım bilmiyorum. kardeşim 2 kere yazdım ikiside güme gitti. hayır birde uzun yazmıştım neyse herşey olacağına varır deyip iyi akşamlar diliyorum sizlere. :king:

ChatnoiR, karakedim benim kardeşim canım ciğerim.senin için bu akşam bi çocuk siparişi daha verecem yengene .nasıl olsa sermayesi bizde.galiba ya dört olacak yada altı olacak hala kestiremedim kaç çocul olduğunu valla.adlarını bile karıştırıyom kerataların
:flower:

34BPY, kardeşim ben sıkıldımmı valla motor değil evde yengeni bile dğiştiririm.barışçığım değiştir değiştir boşver sat anasını canın neyi istiyorsa al şu ölümlü dünyada.paran yoksa çıkma yapalımvalla zor bir şey değilki. :queen: :thumleft:

oskican' Alıntı:
valla hocam benimde durumum seninkinin aynısı ama temiz 250 viragoyu nerden bulucam 1 aydır bakıyorum yok.. şimdi keeway superlight 150 var onu düşünüyorum ama o da 150 cc bir tek o düşündürüyor beni 250 olsa direk alıcam yani.. dediklerinde haklısın tabi ama napalım şartlar.. valla bulursan iyi olur :) sen aldın mı motoru kullanıyormusun?
dostum yakıtı düşünmüşsün keeway 150 35 km de 2.5 ytl harcıyor yani km'de 71.428 eski lira... bu arada motorum 750 km'de rodajda henüz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar