Bende dahil alan arkadaşlar foruma yazdı benim motor daha 250 km oldu rodajı bitmedi sormak istediyin varsa yardımcı olmaya çalışırım youtube de inceleme yapan arkadaşlarda olmuş onlarada bakabilirsin
[url]http://i.hizliresim.com/rE1R2B.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/A3zgXL.jpg[/url]
Buda benim tracer 700üm
MAŞALLAH demeyi eksik etmezseniz sevinirim![]()
Merhaba,
Hayırlısı olsun, güle güle binin inşallah.
Kırmızı konusunda özel bir çabanız oldu mu acaba? Ben kırmzıı istiyorduma ncak ilk etapta gelmeyeceğini belirttiler ve bende siyah aldım. Ancak siz kırmızı alınca üzüldüm biraz.
Birde kullanım olarak genel bir sorum var arkadaşlar.
Kullanım kılavuzunda
20kmden sonra 2. vitese
30kmden sonra 3. vitese
40kmden sonra 4. vitese
50kmden sonra 5. vitese
60kmden sonra 6. vitese
alın yazıyor.
Ancak bu şekilde kullandığımda motorda titreşim oluyor ve doğru hissetmiyor.
Sizde de durum böyle mi?
Merhaba,
Hayırlısı olsun, güle güle binin inşallah.
Kırmızı konusunda özel bir çabanız oldu mu acaba? Ben kırmzıı istiyorduma ncak ilk etapta gelmeyeceğini belirttiler ve bende siyah aldım. Ancak siz kırmızı alınca üzüldüm biraz.
Birde kullanım olarak genel bir sorum var arkadaşlar.
Kullanım kılavuzunda
20kmden sonra 2. vitese
30kmden sonra 3. vitese
40kmden sonra 4. vitese
50kmden sonra 5. vitese
60kmden sonra 6. vitese
alın yazıyor.
Ancak bu şekilde kullandığımda motorda titreşim oluyor ve doğru hissetmiyor.
Sizde de durum böyle mi?
Arkadaşlar merhaba,
Ben ilk seride gelen siyahlardan bir tane aldım su an 2500 civarı km yaptım. Sürdükçe dahada aşık oluyorum makinaya yanlız canımı sıkan bir nokta var ki oda motordan gelen şıkırtı. Zincirden geliyordu gerdirip yağlattım azaldı ama bu cc deki motorlar için normal olduğunu söylediler. Fakat şu gelen şıkırtı beni çıldırtıyo. orjinal egzoz var henüz değiştirmedim bu yüzden motor sesi direk kulağımda sizdede bu şıkırtı oluyormu?
Arkadaşlar merhaba,
Ben ilk seride gelen siyahlardan bir tane aldım su an 2500 civarı km yaptım. Sürdükçe dahada aşık oluyorum makinaya yanlız canımı sıkan bir nokta var ki oda motordan gelen şıkırtı. Zincirden geliyordu gerdirip yağlattım azaldı ama bu cc deki motorlar için normal olduğunu söylediler. Fakat şu gelen şıkırtı beni çıldırtıyo. orjinal egzoz var henüz değiştirmedim bu yüzden motor sesi direk kulağımda sizdede bu şıkırtı oluyormu?
Sanırım aşağıdaki linki olan inceleme sizi aydınlatabilir:Hangisi tracer 700 mü kawasakı versys 650 mi