Sanırım aşağıdaki linki olan inceleme sizi aydınlatabilir:
https://youtu.be/XutSLH4LSYY
Evet izledim bu videoyu ama kıyaslamadan daha çok biraz daha pazarlamaya yönelik bi çalışma gibi geldi bana
Sanırım aşağıdaki linki olan inceleme sizi aydınlatabilir:
https://youtu.be/XutSLH4LSYY
Arkadaşlar gezip, görüp, yiyip, içtiğiniz şeyler sizin olsun. Makinadan bahsedin bana
Bende MT-7 var..
Merak ettiğim şeylerin cevabını malesef yorumlarınızda bulamadım. Her biriniz büyük bir heyecanla resim paylaşmışsınız.
Şayet test etme şansınız olursa;
1- Derin ve müsait virajlara yattığınızda ön amortisör yumuşaklığı olumsuz yönde kendini hissettiriyor mu ? Girdiniz çizgide apexe ulaşabiliyor musunuz ?
2- 140 km/h den sonra MT-7 de bilindiği gibi ağız göz ayrılıyor rüzgardan dolayı.. Bu makinada öndeki rüzgarlık 140-220 arasında işini yapıyor ve rüzgarı kaskın üzerinden aşırabiliyor mu ? Yoksa yine rüzgara karşı gidona sımsıkı tutunmak zorunda mı kalıyoruz ?
3- Arka teker MT-7 den sonra bu alette geriye alındı, 1 ve ikinci viteste istemsiz tekere gelme olayı bu makinada ne durumda ?
4- Üzerinde hangi lastikler geliyor ?
5- 14 lt yazan depo hacmi MT7 de malesef 13 LT. Bu makinada ki net hacmi ölçen oldu mu ? 1 depo ile kaç km gördünüz ?
Teşekkürler..
NC 750 X'in bile aynı paralardan satıldığını düşünürsek yine uygun denilebilir.
ya kalkmış gitmiş tracer 9 a hastalıklı motor demiş. mt9 incelemesinde de yerlere göklere sığdıramamıştı. e bu ikisi aynı motor salak? neymiş gidon sallıyormuş. sürücü benim gibi 65 kiloysa sallar tabi gazı hayvan gibi açtığında. adam geri sekmesine kadar ön arka amortisor ayari koymuş motora herkes kendine göre ayarlasın diye. kimisi demiş elcik koruma aerodinamiği bozuyorda falanda filanda. ya geç birader. yıl olmuş 2016, mühendis bunları atlayacak kadar mal değil tabiki. amortisorleri biraz sertleştiriyorsun, wobble denen olay ortadan kalkıyor. çok sıkıntı yaşıyorsan 170 dolara gidon amortisöru alip kökten çözeceksin. bazen bu adamın söylediklerine anlam veremiyorum, mantık hiç aramıyorum. son zamanlarda cebini dolduran dış etkenlere göre subjektif yorumlar yapmaktan kaçınmıyor.
mt-07, mt-09 ve tracer modelleri aynı firmanın. yani cebini aynı şirket/marka dolduruyor.
mt07 nin kötü yanı tracer versiyonda düzeltilmiş (arka maşa +5cm).
fakat mt09 tracer modelinin gösterge ve granej dışında farkı yok. honda gibi gidon amortisörünü standart olarak koyabilirdi.
burada olay mt-09 tracer sahibi olmanız sanırım. orda laf yamaha'ya atılıyor, mt-09 tracer sahiplerine değil. üzerinize alınmayın.
sizin gidon amortisörü takın demeniz, mt07 nin +5cm maşayı opsiyonel sunması gibi birşey olurdu.