Yamaha Servis

Çok ilginç bir durum.
Topu topu 3 mesajın var.
İki gün önce üye olmuşsun. İlk topiğini açmışsın... ilginçtir illk topicte bir servisi karalıyorsun. İkinci mesajda cevap veriyorsun. 3. mesajda başka bir servisin adresini telefonunu site adresini veriyorsun.

Eğer düşündüğüm gibi ise senin bu yaptığına iyi şeyler söylemezler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok ilginç bir durum.
Topu topu 3 mesajın var.
İki gün önce üye olmuşsun. İlk topiğini açmışsın... ilginçtir illk topicte bir servisi karalıyorsun. İkinci mesajda cevap veriyorsun. 3. mesajda başka bir servisin adresini telefonunu site adresini veriyorsun.

Eğer düşündüğüm gibi ise senin bu yaptığına iyi şeyler söylemezler.

+1
25 karakter.........
:cat:

hocam hiç bir ustaya güven yok ben nolursa olsun başında duruyprum başka türlü olmaz bu işler :)

Herkese Selamlar aşağıga yazdıklarım herkez için hayati meseledir..

Yamaha marka motosikletim var ve geçenlerde Ümraniyede Yamaha Yetkili servis olan Yıldız Ticarete gittim ve arka lastiğimin aşınmış olduğunu değiştirmek istediğimi söyledim tamam dediler değiştirdiler Allahdan çok fazla kullamıyorum moturu 97 KM kadar yok yaptım ve garip sesler gelmeye başladı gaziosman paşa civarlarında durdum ve baktımki arka lastikde bir anormallik var araştırdım orada bulunan Yetkili servise gittim Kardeşler Ticaret arka lastigi söktüklerin şaşırdılar Lastiği değiştirdiğim Yıldız Ticaret nasıl lastik taktı ise murşları takmamış ve ruman diye birşey yok!!! 475 YTL masraf Jant bile zarar görmüş yani lastik fırmayıp gidebilirmiş neyse verilmiş sadakamız varmış hemen Yıldız Ticareti aradım durumu anlattım bide ne desinler olmaz öle şey bizim sorunumuz değil dediler ve sahiplenmediler aman siz siz olun sakın lastiğinizi Yıldız Ticarete değiştirmeyin ölebilirsiniz!!!!

Aga Ümraniye Yamaha bayiine geçenlerde bendd uğradım yzf_r25 sahibiyim motoru 3 haftadir kullaniyorum. Kış şartlarından dolayı kayip dusmemek adina arka lastik almaya giytim irc lerden kurtulmak icin. Oradaki memnuniyetsiz adam bana sadece arka lastik takamayacaklarini bunlari ön arka takim halinde sattiklatini soyledi arti herif iki lastigr 800 yl para cikarip michelin pilot street bu arada.. benden iscilige de 70 lira para istedi. bende hic sesimi cikarmadan yukardaki honda bayiine gittim adamlat motorumu indirdiler asagi istedigim gibi sadece arka michrlin taktilar 20 yl de iscilik ödedim. aga sorun burada para degil bi yerde adamlarin muamelesi genis etki birakiyor yamaha keyfin bilir dusuncesiyle yaklasiyor insana. r25 satislari ucunca adamlarin bakis acisi degisti sanki arti grenaj vidalari gevseyip dusmus bende bi iki tane gidip sordum vida icin sallamadilar birdaha da gitmem oraya..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar