Yamaha Rx King 135 mi ? Yamaha Ybr 125 Mi ?

slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum...

17 yaşındayım 1 ay içerisinde motor almak istiyorum. bu iki motor kıyaslanmaz aslında ama benim amacım farklı :mrgreen:

bir tane rx king var 2001model, 7000km de, çok temiz 170km ye kadar fln basıyor...
ilk defa motor alacagım bundan once hiç motor sürmemiştim çabuk alışacagımı düşünüyorum ama rx king in biraz benim için tehlikeli olabilecegini düşünüyorum onun için diger aalternatif olarak ybr düşünüyorum... rx king'i 2.500ytl ye alabiliyorum, hatta peşin para fln ruhsatınıda hemen alıcaz deyince 2,250 ye kadar fln düşecegini tahmin ediyorum... su anda benim de motora verebilicegim rakam ruhsatıyla fln toplam 2.750ytl...

ama bi türlü karar veremedim... sizce ne yapmalıyım ?? Motora çabuk alışacagımı düşünerek benim için tehlikeli olan Rx King i mi almalıyım, ama Rx de en ufak bi çizik bile yok, kız gibi motor.., satan adam Sıfır Lastik de takıveririm diyor... ama yoksa neolur neolmaz hiç riske fln girmeden Ybr mi alsam ?

Yardımlarınız için şimdiden hepinize çok tşk ederim...

Son düzenleme:
ikiside aynı cc :)
Hemen hemen aynı sanırım...
Rx king hakkında pek fazla bi bilgim yok ancak, YBR 125 ilk başlayanlar için en ideal motorlar arasındadır :cat:

YBR al derim ben.. :rendeer:

Arkadaşım bence rx king al ilerde pişman olma içinde kalmasın..
Çabuk bozulur diyenlere de bakma benim rx115 2000 model ve daha sekmanları bile değişmedi..
Biraz fazla yakar ama hakkını verir.
Rx efsanedir en kötüsü 150 yi rahat görür..

extremaya bende katılıyorum bencede rx king al. seri motor ama dikkatli sürdügün sürece bişi olmaz geza gelip uzamadıgın sürece

dostum yamaha rx serisine bınmeden once 2 defa dusun :) acayip hızlı ve atik bir motor ufak bir yanlısla hersey sona erebilir affı yok rx serisinin....

kardeşim ybr rx in hiçbirşeyinin yanından geçemez.rx al.
kendine güveniyorsan:)
çok seridir

samuel90

bilader bana kalırsa ybr al bendede rx var 135lik motoru çok iyi tanıorum 6bin devirden sonra turboya girio gaza aniden yüklenemezsin tek teker oluverir hemen ama tabi sana kalmış bişi hızı seviosan bnm gibi her gün 170'i görürsün yaz aylarında özellikle zevki başka olur :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günlük benzin paran 5 Tl ise Ybr al, yok dert değil arkadaşımla bölüşürüm diyorsan yine 5 Tl ödersin Rx135'e binersin:) . Bu durumda Rx 135' i seçerdim.

valla 2 zamanlı olduğu için rx 135 i tercih ederim rx 115 e bindim çok harikaydı . Ybr 125 yanından bile geçemez rx 135 in

Herifi yeni sanıyorum ben de 2 mesajı var yahu:pr:

2007 sorusuna 2009 da cevap veriyoruz ya.. amma hızlıyız be arkadaşlar..

Rx ilk başlamak için çok hızlı eğer nevsine hakim olabilirim gaza gelmem diyorsan rx.Eğer gaza gelirim dersen ybr hem azda yakar.Antalyada hiç kazasız rx yoktur hepsinin sağlam bi kazası vardır:)

Konuyu hortlatalım Bu King nasıl motor acaba hiç kullanmadımD: frenlemesi falan nasılki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar