Kawasaki de yedek parça fiyatlandırma ve ulaşma süresi yönünden Korlas gibi olduğu için ikisinide aynı keseye koyuyorumEeee zamanında Kawasaki dedik, dalga geçtiniz. Subap ve senkron ayarı yaptırtamadık ama şasimiz sağlam, boya kalitemiz üst düzeydi![]()
Korlas daha başarılı Z-Moto'danKawasaki de yedek parça fiyatlandırma ve ulaşma süresi yönünden Korlas gibi olduğu için ikisinide aynı keseye koyuyorum
Kawasaki de yedek parça fiyatlandırma ve ulaşma süresi yönünden Korlas gibi olduğu için ikisinide aynı keseye koyuyorum
Hangi konularda?Korlas daha başarılı Z-Moto'dan
Titanik batıyor TR deTek onurlu japon Suzuki.
Aynı kullanıcılar diğer marka motorları ya da diğer yamahaları daha dikkatli kullanmıyor ki Yamahanın böyle bir bahanesi olsun.Bu konu globalde de epey konuşuldu. Bir ahbap MT-09 a heves edince merakımdan araştırmıştım zamanında. Genellikle sorunun koruma takozundan veya ciddi kaza/düşmelerden kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum. Özellikle koruma takozu yüksek şüpheli, muhtemelen vidası uygun tork değerinde değil vicdanına kadar sıkılıyor. Motor düştüğünde ise bütün kuvvet ağırlıklı tek noktaya biniyor zaten. Bugün şaseyi kırmasa yarın başka bir yeri kırar.
Mesela GP'nin motor koruma demirlerine dikkat edin, hep böyle bir takoz kısmı vardır. Sakıncalı bir tasarım.
Bu senaryo için ben de üretici olsam, sen tekere kalk düşür, yan yatır düşür, aftermarket kapı takozunun üzerine düşür... Kullanıcı hatası, boşuna benim mühendisliğimi b*klamayın der geçerim![]()