Yamaha R25

paran varsa yazlık al şimdi. kışın kışlık alırsın. ama 4 mevsimde iyidir.
hayırlı olsun r25in. çok güzel tekere gelir, şöyle anlatim, 1. viteste tatlı tatlı 10-15 km hız ile ilerlerken, debriyajı çekiyosun üst devirlere 12-13 bine dayıyosun pat diye bi bırakıyosun (popon geride olsun) vu tu tu tu... :) arkadaşın r25i varda, arada bi alıp teker yapıyorum, bu kadar kolay tekere gelen bi 250lik var mı yahu, çok şeker :)

ondan sonra vay efendim motor yağsız kalmış yatak sarmış

bıak kardeş tek tekeri filan doğru düzgün kullan sen

merak etme kardeş arkadaşada yazdım teker yapmıyorum diye neşim olur teker le filan doğru düzgün kullanıyorum

Arkadaşlar mavi r25 olmamasından dolayı kırmızı beyazı tercih etmiştim yarın alıcaktım araştırmalarımın sonucu 2015 model sıfır bir tane mavi r25 buldum şu anda almaya gidiyorum kırmızımı alsam yoksa :) :)

yav dünya karıştı r25/mt25 imalat hatasından, siz hala alacam diyonuz?

Hayırlı olsun ,siyah yazın gevur .. gibi yanıyor, sıcak çekiyor.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Bende fuarda kırmızı beyazı görüp beğenmemiştim. Ama alıcı gözüyle baktığımda gerçekten hoşuma gitti. Ve bana göre mavi ve siyahtan daha kalıplı gibi durdu. Güzel bi renk. Tekerine taş değmesin.

Shruikan kardeşim dünya karıştı diye geri çağrılcak diye motorsuzmu kalalım geri çağırırlarsa yollarız gider dertmi yani 1 aydır motora binemiyorum zaten çağırana kadar binelim belki yalan haber bir şey olmıycak şimdi geri çağırıcaklar diye almıyalımmı 1 sene sonra geri çağırdılar bir sene motora binmicezmi motora binmeyi unuturuz valla geri gelmessede napalım yani bindiğimiz kadar bineriz geçeriz 600 rr a başlarım r25 ine 16.000 TL dünyanın sonumu abartmayın bu kadar yapıcağınız şeyleri ertelemeyin yarının garantisi yok boş işler sıkmayın kendinizi

Alma kırmızı beyaz eğer gönlünde mavi varsa.Bende 1 aydır yaklaşık mavi rengini bekliyorum.Bütün bayileri aradım ellerinde yok.Hayvan gibi kırmızı beyaz getirmişler.Bırakın almayın kalsın içlerinde.

Shruikan kardeşim dünya karıştı diye geri çağrılcak diye motorsuzmu kalalım geri çağırırlarsa yollarız gider dertmi yani 1 aydır motora binemiyorum zaten çağırana kadar binelim belki yalan haber bir şey olmıycak şimdi geri çağırıcaklar diye almıyalımmı 1 sene sonra geri çağırdılar bir sene motora binmicezmi motora binmeyi unuturuz valla geri gelmessede napalım yani bindiğimiz kadar bineriz geçeriz 600 rr a başlarım r25 ine 16.000 TL dünyanın sonumu abartmayın bu kadar yapıcağınız şeyleri ertelemeyin yarının garantisi yok boş işler sıkmayın kendinizi

ben hiç motor alma demedim ki; r25 alacaksan 3 kere düşün, 5 kere düşün.

Evt arkadaşlar dün kırmızı beyaz r25 imi alıp sağsalim eve geldim 100 km yol yaptım çok keyifli inanılmaz bir motor

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------

pP5PGn.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------

NELEOL.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------

kvMvX9.jpg

r25 alan arkadaşlar şu zorunlu sigortadan haber versenize ne kadar yakıyor bu sigorta cebimizi :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar