Yamaha R25

Arkadaşlar merhaba motor alıcam mevi rengini istiyorum kırmızı beyaz var sizce hangi renk almalıyım kırmızı beyaz hiç hoşuma gitmiyor mavi seviyorum mavide yok ne zaman geliceği belli değil kırmızı beyaz rengi var karar verirsem yarın alıcam sizce hangi renk almalıyım

:) kardeşim zevk işi bu hangisi hoşuna giderse onu alırsın binecek sensin.Ama fikrimi sorarsan ben de mavi alırdım.

Her zaman yer her de siyahı tek geçerim. Araçlarda ayrı bir hava katıyor siyah renk. R25 e de çok yakışıyor

Her zaman yer her de siyahı tek geçerim. Araçlarda ayrı bir hava katıyor siyah renk. R25 e de çok yakışıyor

Eger bakmıyorsan fazla siyah alma benım motor siyah kucucuk cizik olsa bile siyahta gozukuyor ugrasmak lazım siyah motorun varsa bebegın gıbı bakacaksan sıyah al

Benimde nedense kırmızı beyazda hoşuma gitti, mavide güzel gerçi. Griyi gerçekte görmedim o yüzden bir şey diyemem ama çok methediliyor.

Kırmızı beyazını almak durumunda kaldım mavi renk yok ne zaman geliceği belli değilmiş maviyi bekleyipde yazı mahfedemem kırmızı beyazda içime sindi çok hoş ve çok heyecanlıyım nasıl bir duygu yaşıycam acaba 4 senedir mondial 150 mr vulture biniyorum bu 2. motorum olucak

siyah çok güzel duruyor ama malesef temiz tutması çok zor. arabam da motorum da siyah ve gerçekten bir daha asla siyah araç almam. ama garajın falan varsa al cidden temiz tutarsan en güzeli siyah

Kırmızı beyazını almak durumunda kaldım mavi renk yok ne zaman geliceği belli değilmiş maviyi bekleyipde yazı mahfedemem kırmızı beyazda içime sindi çok hoş ve çok heyecanlıyım nasıl bir duygu yaşıycam acaba 4 senedir mondial 150 mr vulture biniyorum bu 2. motorum olucak

Başka bir şubeden neden almadınız? Ben sevmediğim bir şeyi almam başka bir bayiden alabilirdiniz.

her tarafa sordum hiç bir yerde yok antalya fethiye muğla bodrum hiç bir yerde yok diğer şehirler akşama kadar aradım her yeri mavi yok ne zaman geleceği bellik değil diyolar bi istanbulda araştırma yapmadım ordada yoktur sıkıldım kırmızıyı almaya karar verdim

Siyah en asil renktir. Belki tekrar getirirler, lakin bu yıl gelmez. Gri de güzel:)

her tarafa sordum hiç bir yerde yok antalya fethiye muğla bodrum hiç bir yerde yok diğer şehirler akşama kadar aradım her yeri mavi yok ne zaman geleceği bellik değil diyolar bi istanbulda araştırma yapmadım ordada yoktur sıkıldım kırmızıyı almaya karar verdim

Hayırlı olsun kaza bela görmeden bol bol sürersiniz inş... Rengine fazla takılmayın. Çok isterseniz kaplama yaptırabilirsiniz ruhsatı almadan.

DKN

gözümde ki r25 (temsili) gelin çocuklar kapışın :)

23881262-Mixed-colorful-candies-background--Stock-Photo.jpg

Arkadaşlar merhaba motor alıcam mevi rengini istiyorum kırmızı beyaz var sizce hangi renk almalıyım kırmızı beyaz hiç hoşuma gitmiyor mavi seviyorum mavide yok ne zaman geliceği belli değil kırmızı beyaz rengi var karar verirsem yarın alıcam sizce hangi renk almalıyım

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın. Motoru nereden aldınız??

Merhaba salı günü veya çarşamba günü alıyorum r25 imi antalya kaşda bulmuştum hemen alıcaktım parada sorun yaşadık 950 nakit istediler başka yerden bakmak durumunda kaldım şimdi en önemlisi bana motosiklet kıyafeti alıcam ne almam gerek çok fazla alıcağım site var biliyorum bende bakıyorum ama karar veremiyorum hangisi iyidir kalitelimidir kötümüdür bilemedim sizlerin kullandığı tavsiye ediceği ürünlerede bakmak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum öle çok ucuzda olmasın çok pahalıda olmasın şöle 500 750 arası dainese fln ne tavsiye ederseniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------

3 5 yüksek fiyat önemli değil 4 mevsimlikmi almak iidir bununlada ilgili önerirseniz rahatlıkla motor gelmeden tamamlıyım ekipmanlarımı yardımlarınızla

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------

KASK,MONT,PANTOLON,ELDİVEN,BOT Tavsiyeleriniz

paran varsa yazlık al şimdi. kışın kışlık alırsın. ama 4 mevsimde iyidir.
hayırlı olsun r25in. çok güzel tekere gelir, şöyle anlatim, 1. viteste tatlı tatlı 10-15 km hız ile ilerlerken, debriyajı çekiyosun üst devirlere 12-13 bine dayıyosun pat diye bi bırakıyosun (popon geride olsun) vu tu tu tu... :) arkadaşın r25i varda, arada bi alıp teker yapıyorum, bu kadar kolay tekere gelen bi 250lik var mı yahu, çok şeker :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar